Ajankohtaista

Haemme harjoittelijaa torin talvitapahtumiin

14.11.2022

HARJOITTELUPAIKKA HAUSSA?


HAEMME TAPAHTUMA- JA MARKKINOINTIHARJOITTELIJAA TORIN TALVITAPAHTUMIIN!
Haemme harjoittelijaa avuksemme Kuopion Joulutorin sekä mahdollisesti Tammimarkkinoiden järjestelyihin. Harjoittelu pitää sisällään osallistumista tapahtumien valmisteluun, käytännön toteutukseen rakennus- ja purkutöineen sekä tapahtuman asiakaspalvelu- ja myyntitoimintaan sekä sisällöntuotantoon (kuva, teksti, video). 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta tekijää, joka on oma-aloitteinen, joustava ja valmis osallistumaan monenlaisiin tehtäviin. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä on eduksi. 

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 1-3kk, alkaen viimeistään joulukuun alussa. Harjoittelu soveltuu esimerkiksi ravintola- ja matkailualan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja tietoa aiemmasta työkokemuksestasi meille osoitteeseen tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi.
Harjoittelupaikka (tai paikat) täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Teksti: Tilla Martikainen

Kuvat: Marko Paakkanen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua