Ajankohtaista

Haemme tapahtuma- ja markkinointiharjoittelijaa

3.3.2023

Haemme yhtä tai useampaa harjoittelijaa avuksemme kesän toritoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen.

Harjoittelu pitää sisällään erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien valmisteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä, somekanavien ja verkkosivujen ylläpitoa, somesisällöntuotantoa (kuva, teksti, video) sekä osallistumista asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työharjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta, saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynti-, tapahtumatuotanto- ja markkinointitehtävistä on eduksi. Ennen kaikkea haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta henkilöä, jota tehtäväkenttä kiinnostaa, ja jolta löytyy aitoa halua olla mukana tekemässä tapahtumia ja keskustamarkkinointia eri muodoissaan.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 2-4kk, alkaen viimeistään toukokuun aikana. Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan, ravintola-alan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, tietoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä harjoittelujaksosi sisällöstä meille mahdollisimman pian osoitteeseen: tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi

Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Voit tutustua toimintaamme lisää täältä

Nämä voisivat kiinnostaa sinua