Tapahtumat

Kuopion torikirppikset joka keskiviikko 26.6.-31.7.2024

28.5.2024

Suuren suosion saaneet kesäkirppikset järjestetään nyt joka keskiviikko aurinkoisella Kuopion kauppatorilla. Tule nauttimaan kesäisestä toritunnelmasta, myymään ja tekemään uusia löytöjä.

Keskiviikkokirppis ja Lasten Lelukirppis järjestetään Kuopion kauppatorilla keskiviikkoisin 26.6.-31.7.2024 klo 10 alkaen.

Viikoittaiset kesäkirppikset käynnistyvät kauppatorilla 26.6.2024 alkaen.

Suuren suosion saaneet torikirppikset järjestetään tänä kesänä Kauppatorilla kaupungintalon edustalla joka keskiviikko 26.6.-31.7.2024 välillä. Torin kesäkirppiksiltä on varattu oma alue Lasten Lelukirppiksille, jonne lapset pääsevät viime vuosien tapaan myymään omia leluja ja vaatteita veloituksetta. Kesäkirppisten paikkavaraukset avautuvat aina viikkoa ennen kirppispäivää lomakkeen kautta (lista alla).

Lasten Lelukirppis on lasten oma kirppispäivä, jossa lapset pääsevät torille myymään ja ostamaan leluja, vaatteita, pelejä, kirjoja ja muuta lasten tavaraa. Lasten kirppiksen käytössä on puolikkaita myyntipöytiä, jotka ovat merkitty erikseen. Torin henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa oikeille myyntipöydille. Lapsille kirppispäivä on veloitukseton, vanhemmat voivat halutessaan auttaa lapsia lelukirppiksen myyntitoiminnassa. Lasten lelukirppiksen myyntipaikat tulee varata ennakkoon varauslomakkeen kautta.

KIRPPISPAIKKAHINNAT
Keskiviikkokirppiksen myyntipaikkahinnasto

  • Pöytäpaikka (kokonainen toripöytä) 10€
  • Vilttipaikka 10€ (aluekoko max. 3m x 3m)
  • Lasten Lelukirppis pöytäpaikka (puolikas toripöytä) 0€ - vain lapsille!
  • Lasten Lelukirppis vilttipaikka 0€ - vain lapsille!OSALLISTUMISOHJEET

Myyntipaikan rakentaminen ja purkaminen
Tavaroita voi tuoda kirppisaamuna torille aikaisintaan klo 9:00 alkaen, ja viimeistään paikalla tulee olla klo 9:45. Torin henkilökunta ohjeistaa kirppiskauppiaat oikeille paikoille saapumisjärjestyksessä, tunnistat heidät keltaisista huomioliiveistä.

Huomaathan! Kaikki pysäköinti, huoltoajo ja tavaran tuominen autolla torin kirppisalueille on ehdottomasti kielletty.
Torialue on rauhoitettu tänä kesänä ylimääräiseltä autoliikenteeltä. Autot tulee viedä pysäköintiin osoitetuille alueille (esimerkiksi toriparkkiin tai keskusta-alueen muille parkkialueille), ja tuoda myyntitavarat kävellen torille.

Vilttipaikat ja pöytäpaikat
Pöytäpaikat, vilttipaikat ja Lasten Lelukirppispaikat sijaitsevat kaupungintalon edustalla. Suosittelemme auton viemistä toriparkkiin tai muulle pysäköintialueelle, ja sieltä tavaroiden kuljettamista torille kävellen.  Helpoiten saavut paikalle ajamalla pohjoisen puolisesta sisäänajosta suoraan Toriparkin K1 -kerrokseen ja tuomalla tavarat porraskäytävistä B tai C suoraan kirppisalueelle.

Oman myyntipaikan voi purkaa milloin vain halutessaan.
Huomioithan, että autoa ei voi ajaa torille myöskään purkua varten. 

WC
Lähimmät WC-tilat löytyy torin huoltorakennuksesta Puijonkadulta (Vihtoria vastapäätä) sekä Haapaniemenkadulta (McDonaldsia vastapäätä), sekä torin alta Kauppakeskus Apajasta. WC-tilat ovat maksullisia. Maksutapa käteinen ja korttimaksut.

Varaa paikkasi ennakkoon kesäkirppikselle
Kuopion torin kesäkirppiksille ja Lasten Lelukirppikselle tulee tehdä ennakkoon paikkavaraus sähköisen kirppispaikkavarauslomakkeen kautta. Paikkavarauslomake seuraavan viikon kirppikselle avautuu aina tiistaisin klo 12.

 

TULEVAN KIRPPIKSEN PAIKKAVARAUSLOMAKE AVAUTUU TÄHÄN KIRPPISTÄ EDELTÄVÄN VIIKON TIISTAINA n. KLO 12. 

 

 

Muistathan peruuttaa varaamasi paikan ajoissa, jotta voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle halukkaalle. Peruuta kirppispaikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@kuopionkeskus.fi tai laittamalla viestiä numeroon 044 722 6074

 

Tärkeää tietoa kirppiksistä

 

  • Huomioithan, että kaikki kirppispaikat tulee varata ennakkoon sähköisen paikkavarauslomakkeen kautta. 

  • Varatulle myyntipaikalle tulee saapua paikalle kirppispäivänä aikaisintaan klo 9:00 alkaen ja viimeistään 9:45 mennessä, muutoin paikka luovutetaan seuraavalle halukkaalle.

  • Suosittelemme tavaroiden tuomista ja pysäköintiä varten Kuopion toriparkkia. Toriparkin B ja C portaikosta saavut myytävien tavaroiden kanssa helposti suoraan torikannelle, kirppisalueen välittömään läheisyyteen. Torin läheisyydessä löytyy myös useita muita pysäköintialueita. Lue lisää keskustan pysäköintivaihtoehdoista täältä.

  •  Keskiviikkokirppiksen pöytä-, viltti- ja takakonttimyyntipaikan hinta on 10,00 €, maksu pankkikortilla paikan päällä. Lasten Lelukirppispaikka on lapsille ilmainen ( paikkoja rajallinen määrä).

 

Nämä voisivat kiinnostaa sinua