Tapahtumat

Kuopion torikirppikset joka keskiviikko 2.8. saakka

19.5.2023

Suuren suosion saaneet kesäkirppikset järjestetään nyt joka keskiviikko aurinkoisella Kuopion kauppatorilla. Tule nauttimaan kesäisestä toritunnelmasta, myymään ja tekemään uusia löytöjä.

Keskiviikkokirppis ja Lasten Lelukirppis järjestetään Kuopion kauppatorilla keskiviikkoisin 21.6.-2.8.2023 klo 10 alkaen.

Viikoittaiset kesäkirppikset käynnistyvät kauppatorilla 21.6. alkaen.

Suuren suosion saaneet torikirppikset järjestetään tänä kesänä Kauppatorilla kaupungintalon edustalla joka keskiviikko 21.6.-2.8.2023 välillä. Torin kesäkirppiksiltä on varattu oma alue Lasten Lelukirppiksille, jonne lapset pääsevät viime vuosien tapaan myymään omia leluja ja vaatteita veloituksetta. Kesäkirppisten paikkavaraukset avautuvat aina viikkoa ennen kirppispäivää lomakkeen kautta (lista alla).

Lasten Lelukirppis on lasten oma kirppispäivä, jossa lapset pääsevät torille myymään ja ostamaan leluja, vaatteita, pelejä, kirjoja ja muuta lasten tavaraa. Lasten kirppiksen käytössä on puolikkaita myyntipöytiä, jotka ovat merkitty erikseen. Torin henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa oikeille myyntipöydille. Lapsille kirppispäivä on veloitukseton, vanhemmat voivat halutessaan auttaa lapsia lelukirppiksen myyntitoiminnassa. Lasten lelukirppiksen myyntipaikat tulee varata ennakkoon varauslomakkeen kautta.

KIRPPISPAIKKAHINNAT
Keskiviikkokirppiksen myyntipaikkahinnasto

 • Pöytäpaikka (kokonainen toripöytä) 10€
 • Vilttipaikka 10€ (aluekoko max. 3m x 3m)
 • Takakonttikirppispaikka (sis. yksi henkilöauto tai peräkarry) 10€
 • Lasten Lelukirppis pöytäpaikka (puolikas toripöytä) 0€ - vain lapsille!
 • Lasten Lelukirppis vilttipaikka 0€ - vain lapsille!OSALLISTUMISOHJEET

Myyntipaikan rakentaminen ja purkaminen
Tavaroita voi tuoda kirppisaamuna torille aikaisintaan klo 9:00 alkaen, ja viimeistään paikalla tulee olla klo 9:45. Torin henkilökunta ohjeistaa kirppiskauppiaat oikeille paikoille saapumisjärjestyksessä, tunnistat heidät keltaisista huomioliiveistä.

Takakonttikirppispaikat
Takakonttikirppispaikat ovat sijoitettu Kauppatorille muun kirppisalueen yhteyteen. Takakonttikirppispaikoille ajetaan Tulliportinkadulta, kaupungintalon edustalta. Paikalla oleva henkilökunta opastaa ajamaan oikealle paikalle saapumisjärjestyksessä.

Vilttipaikat ja pöytäpaikat
Pöytäpaikat, vilttipaikat ja Lasten Lelukirppispaikat sijaitsevat kaupungintalon edustalla. Suosittelemme ensisijaisesti auton viemistä ensin toriparkkiin tai muulle pysäköintialueelle, ja sieltä tavaroiden kuljettamista torille kävellen.  Jos tuot tavaraa kirppikselle autolla, auton voi jättää max. 5min ajaksi väliaikaiselle tavaran purkupaikalle torilavan tai torigrillin viereen (huom. vain 6 paikkaa). Jätä tavarat myyntipaikallesi ja vie auto välittömästi pois, jotta myös muut kauppiaat pääsevät jättämään omat tavaransa. Purkupaikalle ajoa ei voi jäädä odottamaan Tulliportinkadulle joukkoliikenteen vuoksi. Kirppiksen aikaan ajaminen torilla on ehdottomasti kielletty. Paikalla on henkilöitä opastamassa omalle myyntipaikalle ja valvomassa tavaran purkualueen käyttöä.

Oman myyntipaikan voi purkaa milloin vain halutessaan.
Autoa ei voi ajaa torille purkua varten, joten hyödynnä purkualuetta (max. 5min), tai vie tavarat kävellen myyntipaikalta pois.

WC
Lähimmät WC-tilat löytyy torin huoltorakennuksesta Puijonkadulta (Vihtoria vastapäätä) sekä Haapaniemenkadulta (McDonaldsia vastapäätä), sekä torin alta Kauppakeskus Apajasta. WC-tilat ovat maksullisia. Maksutapa käteinen ja korttimaksut.

Varaa paikkasi ennakkoon kesäkirppikselle
Kuopion torin kesäkirppiksille ja Lasten Lelukirppikselle tulee tehdä ennakkoon paikkavaraus sähköisen kirppispaikkavarauslomakkeen kautta. Varauksen voi tehdä vain lomakkeen kautta, joka avautuu alla olevalle listalle viikkoa ennen kirppispäivää.

KESÄKIRPPIKSEN PAIKKAVARAUKSET

 • Keskiviikko 21.6. - Paikkavarauslomake suljettu
 • Keskiviikko 28.6. - Paikkavarauslomake suljettu
 • Keskiviikko 5.7. - Paikkavarauslomake suljettu
 • Keskiviikko 12.7. - Paikkavarauslomake suljettu 
 • Keskiviikko 19.7. - Paikkavarauslomake suljettu 
 • Keskiviikko 26.7. - Paikkavarauslomake suljettu
 • Keskiviikko 2.8. - Varaa paikkasi tästä. (TÄYNNÄ)

 

 

Muistathan peruuttaa varaamasi paikan ajoissa, jotta voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle halukkaalle. Peruuta kirppispaikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@kuopionkeskus.fi tai laittamalla viestiä numeroon 044 722 6074

 

Lue tunnelmia kesän ensimmäisestä torikirppispäivästä täältä.

 

 

Tärkeää tietoa kirppiksistä

 

 • Huomioithan, että kaikki kirppispaikat tulee varata ennakkoon sähköisen paikkavarauslomakkeen kautta. 

 • Varatulle myyntipaikalle tulee saapua paikalle kirppispäivänä aikaisintaan klo 9:00 alkaen ja viimeistään 9:45 mennessä, muutoin paikka luovutetaan seuraavalle halukkaalle.

 • Suosittelemme tavaroiden tuomista ja pysäköintiä varten Kuopion toriparkkia. Toriparkin B ja C portaikosta saavut myytävien tavaroiden kanssa helposti suoraan torikannelle, kirppisalueen välittömään läheisyyteen. Torin läheisyydessä löytyy myös useita muita pysäköintialueita. Lue lisää keskustan pysäköintivaihtoehdoista täältä.

 • Kuopion torin kaupungintalon puoleiseen päätyyn on varattu kirppisaamuina autoille pieni väliaikainen purkualue, joka on vain tavaroiden jättämistä varten. Purkualueella voi viipyä 5 minuuttia, jonka jälkeen auto tulee siirtää pois torialueelta. Huom. purkualueelle mahtuu vain pari autoa kerrallaan. Ajo purkualueelle tapahtuu Tulliportinkadulta.

 •  Keskiviikkokirppiksen pöytä-, viltti- ja takakonttimyyntipaikan hinta on 10,00 €, maksu pankkikortilla paikan päällä. Lasten Lelukirppispaikka on lapsille ilmainen ( paikkoja rajallinen määrä).

 

Nämä voisivat kiinnostaa sinua