Tapahtumat

Kuopion Sataman Yö 26.-28.8.

18.8.2022

Suomen suurin kiertävä tivoli saapuu Kuopion Satamatorille. Luvassa tivolihuumaa ja väriloistoa koko viikonlopun ajan. Lauantai-iltana nähtävillä myös ilotulitus klo 21.55. 

Suomen Tivoli on jo 134 vuoden ajan tarjonnut tivolihuveja koko perheelle. Elokuun lopussa Suomen Tivolin kiertue saapuu Kuopion Satamatorille viihdyttämään viikonlopun ajaksi. Kiertueen mukana saapuu yhteensä 12 tivolilaitetta, joista löytyy valinnan varaa niin vaudin ystäville kuin aivan perheen pienimmillekin. Laitteiden lisäksi tarjolla on perinteistä narunvetoa sekä ongintaa.

Tivolissa viihdyt pidempäänkin, sillä tapahtuma-alueella palvelee Tivolimyymälä sekä Tivoli Grilli. Tivolimyymälä palvelee enempi herkkusuita, sillä tarjolla on erilaisia makulakuja, tikkareita, limppareita sekä muita herkkuja. Suolaisen nälkään Tivolin Grillistä löytää niin nopeaa sormisyötävää kuin täyttävämpiä aterioita. 

Suomen Tivoli on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 16-24, sekä sunnuntaina klo 12-18. Laitteisiin voi halutessaan ostaa yksittäisiä laitelippuja, suuremmille tivolin ystäville tarjolla on myös päivärannekkeita. Liput voi ostaa Suomen Tivolin verkkokaupasta sekä paikan päällä perinteiseltä lippukassalta. Huomioithan verkkokaupassa asioidessa sen, että mobiilipäiväliput tulee vaihtaa fyysisiin rannekkeisiin tapahtuma-alueen lipunmyynnissä tai Tivolimyymälässä. Mobiililaitelipuilla pääset suoraan laitteisiin.

Tivolialueelle on kaikille vapaa pääsy tapahtuman aukioloaikojen puitteissa, joten halutessasi voit tulla ihastelemaan tivolin tuomaa väriloistoa satamassa. Lauantai-iltana Satamatorilla on nähtävissä myös ilotulitus klo 21.55. 

Tervetuloa viihtymään yksin tai yhdessä Kuopion Sataman Yöhön. Katsothan tarkemmat tapahtuman lisätiedot, lippu- ja laitetiedot Suomen Tivolin verkkosivuilta

Teksti: Roosa Havukainen

Kuvat: Mika Antikainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua