Lasten Kuopio

Lasten Lelukirppiksellä kauppa käy

1.5.2022

Keskiviikkoaamuisin torin leikkipaikan kulmilla käy kova kuhina, kun  lapset saapuvat torille asettelemaan omia myyntipisteitään valmiiksi. Jokainen myyntipöytä on täynnä erilaisia leluja, vaatteita, harrastusvälineitä sekä pelejä, jotka etsivät uutta omistajaa.

Tervetuloa Lasten Lelukirppikselle!
Joka keskiviikko 1.6.-27.7. välillä
*säävaraus*

 

Lasten Lelukirppis on suosittu lasten oma kirppispäivä, jolloin kauppaa tehdään ahkerasti. Lapset juoksentelevat alueella kolikkopussien kanssa myyntipöydältä toiselle katsomaan myyntitarjontaa, sillä toisen vanha lelu voi olla itselle uusi aarre.

Lelukirppiksellä lapset pääsevät matalalla kynnyksellä opettelemaan kaupankäyntiä ja oppivat myös luopumaan ylimääräisistä tavaroista ja itselle pieneksi käyneistä vaatteista. Osalla lapsista on jo etukäteen mielessä tietty uusi hankinta, jota varten Lelukirppis on loistava tilaisuus kerryttää omaa rahaa. Lelukirppis on kerännyt paljon positiivista palautetta ja lapset ovat mielissään ihan omasta kirppistapahtumasta.

Osalle lapsista Lelukirppis on pitkään odotettu kesäpäivä!

 

Sylvi ja Linnea olivat osallistuneet jo viime vuonna Lasten Lelukirppikselle, joten heillä oli jo aiempaa kokemusta ja intoa osallistua uudelleen. Tällä kertaa “L.O.L Surprise!” yllätyslelut olivat olleet selkeästi eniten myydyin tuote heidän pisteellään. Myynnistä huolimatta tavaroita jäi vielä jonkin verran jäljelle, joten Sylvi ja Linnea miettivät jopa uutta myyntipäivää vielä loppukesälle.

Varaa myyntipaikka Lasten Lelukirppikselle ennakkoon

 

Lasten Lelukirppis on lasten oma ilmainen kirppispäivä kesäisellä Kuopion torilla joka keskiviikko 1.6.-27.7.2022 välillä.

 

Huomioithan, että kirppispöytiä on torilla vain rajallinen määrä, joten muista varata paikka etukäteen numerosta 044 722 6074. Myyntitapahtuma on suunnattu lapsille ja kirppispaikka on heille maksuton. Vanhemmat voivat halutessaan auttaa lapsia lelukirppiksen myyntitoiminnassa.

Tapahtumalla on säävaraus!
Tarkista toteutuminen Kuopion Torin Facebook -sivuilta Lasten Lelukirppis tapahtumasta.

 

Lasten Lelukirppiksen järjestää Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.

 

Teksti: Roosa Havukainen

Kuvat: Roosa Havukainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua