Ajankohtaista

Mualiman Napa Shop avautuu 13.6.2022

10.6.2022

Mualiman Napa shop avaa ovensa torilla maanantaina 13.6.2022.  Lasipaviljongissa asiakkaita palvelee kaupungin matkailuneuvonta, paikallisten tuotteiden kauppa, hop-on hop-off kaupunkibussin lipunmyynti.

Lasipaviljonki sijaitsee torin laidalla kauppahallin päädyssä, lähellä Siskotyttö-patsasta. Mualiman Napa shop palvelee asiakkaita arkisin 9-16 ja lauantaisin 9-15 välillä.

Mualiman Napa


Mualiman Napa shop on avoinna 13.6.- 27.8. välisen ajan, jolloin lasipaviljongissa toimii paikallisten tuotteiden kauppa, kaupungin matkailuneuvojat sekä Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin info ja lipunmyynti, sekä heinäkuun aikana myös kaupunginteatterin lipunmyynti.

Mualiman Napa shopissa on myynnissä monipuolinen valikoima laadukkaita paikallisten pienyrittäjien tuotteita, Mualiman Napa -tuotteita sekä muita Kuopio teemaisia tuotteita, jotka sopivat hyvin kotiin viemisiksi, lahjaksi tai matkamuistoksi. 

Kuopion kaupungin matkailuneuvojat palvelevat matkailijoita ja kaupunkilaisia

Matkailuneuvojat ovat tavoitettavissa lasipaviljongilla elokuun 27. päivään saakka. Matkailuneuvojia on tänä kesänä kolme ja he palvelevat suomeksi ja englanniksi. Lisäksi oppaat liikkuvat jalkaisin matkailijoiden suosimissa paikoissa, kuten torilla, satamassa, Väinölänniemellä, matkakeskuksessa sekä Valkeisenlammen ympäristössä. Matkailuneuvojat palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9-16 ja lauantaisin kello 9-15. Matkailuneuvoja on tavattavissa myös Hop-On Hop-Off Kuopio -hankkeessa mukana olevissa kohteissa, Matkailukeskus Rauhalahdessa ja Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Original Sokoshotel Pujonsarvi ja Puijo.

Matkailuneuvojilta voi kysyä matalalla kynnyksellä vinkkejä kesäpäivän tai loman viettoon. Matkailuneuvojilla on kattava tietämys ja he antavat mielellään neuvoja käyntikohteista, aktiviteeteista, luontokohteista ja tulevista tapahtumista Kuopiossa ja lähialueilla.  Matkailuneuvojat on helppo tunnistaa katukuvasta vaaleansinisestä vaatetuksesta ja selässä olevasta tekstistä: ”Kysy minulta – Ask me, Matkailuneuvojasi – Your tourist assistant”.

Matkailuneuvojiin saa helposti yhteyden myös puhelimitse 017 182 584 tai sähköpostilla info@kuopio.fi.

Hop-On Hop Off bussi- ja laivaliikenne jatkuu  14.8. asti

Hop-On Hop-Off –bussi aloittaa liikennöinnin 13.6. ja laiva 15.6. ja molemmat kuljettavat matkailijoita kuopiolaisiin matkakohteisiin elokuun puoliväliin asti (ei juhannuksen aikana). Hop-On Hop-Off -lippuja voi ostaa kätevästi lasipaviljongista, Vilkku-sovelluksesta ja osasta hankkeessa mukana olevista yrityksistä.  Uutuutena tänä kesänä Hop-On Hop-Off -bussilla voi vierailla viime kesän kohteiden lisäksi Musiikkikeskuksen, Saaristokaupungin Cafe Sillan Alla -kahvilan ja Lignell & Piispanen vierailukeskus & Arctic Bar  -kohteissa. Bussissa on myös aamuvuoroilla bussiemäntä, joka kertoo matkailijoille vinkkejä mitä Kuopiossa voi tehdä.

Lisätietoa reitistä ja aikatauluista sivuilta
www.kuopiotahko.fi/hop-on-hop-off/

 

Teksti: Tilla Martikainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua