Kauppatori

Mualiman Napa shopin ja Kesäkeitaan avajaiset 12.6.2024

6.6.2024

Mualiman Napa shop ja Kuopion matkailuneuvontapiste avataan torilla 11.6.2024
Mualiman Napa Shopista löytyy monipuolinen valikoima laadukkaita pienyrittäjien tuotteita ja Kuopio teemaisia matkamuistoja ja asusteita. Mualiman Napa Shopin yhteydessä palvelee Kuopion kaupungin matkailuneuvonta ja heinäkuun ajan kaupunginteatterin lipunmyyntipiste. Lasipaviljonki sijaitsee Kuopion torin laidalla kauppahallin päädyssä, lähellä Siskotyttö-patsasta. 

Kesäkauden avajaiset 2024 banneri

Torin uuden Kesäkeitaan ja Mualiman Napa shopin avajaisia vietetään keskiviikkona 12.6.

Kuopion kauppatorille on rakentunut toukokuun aikana uusi Kesäkeidas oleskelu- ja ruokailualue. Aluetta koristaa kesän ajan uusi kukkaelementtikatos, aurinkotuolit ja torikeinut. Erityisesti torikeinut ovat olleet torin asiakkaiden aktiivisessa käytössä jo heti saapumisestaan saakka, ja myös Suomessa ensimmäistä kertaa toteutettu kukkakatos on saanut runsaasti huomiota torilla sekä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Kesäkeitaan ja Mualiman Napa shopin avajaisia vietetään keskiviikkona 12.6. klo 10-12 ilmapallojen jaon ja Hilima Haepakan onnenpyörän merkeissä, josta voi voittaa herkkupalkintoja sekä Kuopio aiheisia tuotteita. Kesäkeitaan torille on toteuttanut Kuopion keskustan kehittämisyhdistys ry. Oleskelualueen suunnittelussa huomioitiin torin asiakaskyselyssä nousseita toiveita, sekä Kuopion Muotoiluakatemian järjestämissä Tulevaisuuden kaupunkikeidas -työpajoissa esille nousseita lasten ja aikuisten ajatuksia viihtyisästä torialueesta. 

Lue lisää Tulevaisuuden kaupunkikeidas - työpajasta täältä.

Mualiman napa tuotteet

 
Mualiman Napa shopissa on myynnissä monipuolinen valikoima laadukkaita pienyrittäjien tuotteita, Mualiman Napa -tuotteita sekä muita Kuopio -teemaisia tuotteita kotiin viemisiksi, lahjaksi tai matkamuistoksi. Tämän kesän uutuutena on kesäiset korut, paikalliset keramiikkaesineet sekä villasta huovutetut eläinaiheiset tuotteet. Heinäkuun ajaksi shoppiin avautuu myös kaupunginteatterin lipunmyyntipiste, joka on avoinna aina tiistaista lauantaihin.

 

korut

Kuopion kaupungin matkailuneuvojilta saa vinkkejä kesäkohteista ja aktiviteeteistä Kuopiossa

Matkailuneuvojat ovat tavoitettavissa Mualiman Napa shopilla 11.6.-16.8. välillä ja he palvelevat asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Matkailuneuvojat palvelevat asiakkaita torilla kesäkuun aikana tiistaista perjantaihin kello 9–16 ja lauantaisin kello 9–15, sekä heinäkuun alusta elokuun puoliväliin joka päivä maanantaista lauantaihin.

Matkailuneuvojilta voi kysyä matalalla kynnyksellä vinkkejä kesäpäivän tai loman viettoon. Matkailuneuvojat antavat mielellään vinkkejä käyntikohteista, aktiviteeteista, luontokohteista ja tulevista tapahtumista Kuopiossa ja lähialueilla. 

Matkailuneuvojiin saa helposti yhteyden myös puhelimitse 017 182 584 tai sähköpostilla kaupunkiymparisto@kuopio.fi.

 

 

Aukioloajat

Mualiman Napa shop ja kaupungin matkailuneuvontapiste
on avoinna Kuopion torilla Siskotyttö-aukion vieressä:

Kesäkuu 11.6.-29.6.2024
ti-pe klo 9-16 ja la klo 9-15
 
Heinä-elokuu 1.7.-16.8.2024
ma-pe klo 9-16 ja la 9-15

Heinäkuussa shopilla toimii myös kaupunginteatterin
lipunmyyntipiste, avoinna ti-la välillä.

Poikkeukset
Suljettu juhannuksen aikaan 21.-22.6.2024


Teksti: Tilla Martikainen

Kuvat: Alex Bordi

Nämä voisivat kiinnostaa sinua