Etusivu

Näin otat käyttöön I Love Kuopio Joulupassin

24.11.2022

Uusi sähköinen I Love Kuopio Joulupassi on julkaistu!

Joulupassin edut saa käyttöön kirjautumalla ilovekuopio.fi sivustolla etupassiin ja siten jatkossa huippuedut kulkevat aina kätevästi puhelimessa mukana. Etujen käyttö on helppoa, eikä se vaadi erillisten sovellusten lataamista tai asentamista.

Tutustu ohjeisiin ja ota Joulupassin edut käyttöösi täältä.Mistä passi löytyy?
Joulupassin etuihin pääsee tutustumaan 28.11. - 31.12. välisenä aikana Ilovekuopio- sivuston ylävalikossa olevan otsikon "Etupassi" kautta. Paperisena passi ei paineta tänä jouluna, vaan edut ovat käytettävissä vain sähköisen passin kautta.

Miten Joulupassi otetaan käyttöön?
Joulupassi otetaan käyttöön kirjautumalla ilovekuopio.fi sivustolle sisään omilla Facebook tai Gmail-tunnuksilla, tai luomalla käyttäjätili omalla sähköpostiosoitteella ja haluamallasi salasanalla. Sisäänkirjautumisen painike löytyy sivuston yläreunasta profiilikuva -kohdasta.

Mitä Joulupassi maksaa?
Ei mitään! Joulupassi on ilmainen etujen käyttäjille ja passiin osallistuville Kuopion keskustan yrityksille. Yrityksille lisätietoa Joulupassiin osallistumista löytyy täältä.

Miten passia käytetään?
Kun olet löytänyt/tilannut liikkeessä haluamasi tuotteet, kirjaudu Joulupassiin ja näytä puhelimestasi etukorttia kassalla henkilökunnalle ennen maksamista ja paina henkilökunnan nähden "Käytä etu"-painiketta. Etukorttiin tulee merkintä edun käyttämisen ajankohdasta. Käytettyjä etuja ei pysty aktivoimaan uudelleen.

Ota I Love Kuopio Joulupassin huippuedut käyttöösi ja kirjaudu sisään täällä!

Joulupassiedut ovat henkilökohtaisia, kertakäyttöisiä ja voimassa 31.12.2022 saakka.
Mahdolliset poikkeukset voimassaoloaikaan lukevat etujen esittelytekstissä.

Teksti: Tilla Martikainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua