Liikkeet

Ostoksilla Kuopion keskustassa

11.8.2022

Kuopion keskustasta löytyy liikkeitä ja palveluita niin arjen kuin juhlan tarpeisiin. Liikkeistä saat inspiraatiota muun muassa kodin sisustukseen ja omaan vaatekaapin sisältöön. Kaikki palvelut löytyvät keskustan sykkeestä helposti ja nopeasti.li

Sisustus

Kodin sisustukseen keräät kattavia vinkkejä keskustan sisustusmyymälöistä. Sisustus Picaso auttaa asiakkaitaan löytämään laajasta valikoimastaan sisustusratkaisuja omaan kotiin niin pienistä sisustusesineistä suurempiin huonekaluihin. Valikoiman tuotteet ja merkit ovat valittu aikaa ja kestävyyttä ajatellen. Skandinaaviseen sisustukseen erikoistunut sisustusliike Live4 tarjoaa pohjoismaalaisia, luonnonmukaisia, ekologisia ja ajattomia sisustusratkaisuja. Valikoimasta löydät valloittavia lasten tuotteita myös perheen pienimmille. Mikäli tarvitset sisustussuunnittelua tai stailausta, voit rohkeasti kääntyä Live4 puoleen.

Pukeutuminen

Laadukkaat ja kestävät alusvaatteet löydät Lady Royalista, joka tarjoaa  asiantuntevaa asiakaspalvelua 30 vuoden kokemuksella. Valikoimasta löytyy alus-, uima- ja yöasuja kaiken ikäisille, kokoisille ja eri elämäntilanteessa oleville naisille, joten löydät valikoimasta varmasti myös jotain sinun tarpeisiisi sopivaa.

 

Haluaisitko piristää vaatekaappisi sisältöä? Naisten pukeutumiseen erikoistuneessa Piattacóssa yhdistyy rakkaus muotiin ja asiakaspalveluun. Kattavasta valikoimasta löydät ajankohtaisten trendit sekä ajattomat klassikot. Astu siis sisään Piattacóon ja tutustu upeaan valikoimaan ammattilaisten kanssa.

Paidat

Mikäli kuitenkin tykkäät etsiä uusia aarteita kirpputoreilta, Second hand shop Komero on sinulle oiva paikka. Komeron valikoima on valittu myös trendejä ja ajattomuutta huomioiden, laadukkaista ja kestävistä second hand vaatteista ja asusteista. Tekemällä ostoksia Komerossa keräät samalla lisää ostorahaa liikkeeseen ja näin itse voit tukea ekologisia valintoja.

 

Onko uudet nilkkurit etsinnässä vai haluaisitko kenties rennommat tennarit arkipukeutumiseen. Kattavan kenkävalikoiman löydät vuoden ympäri Click Shoesista. Suomalainen myymäläketju tarjoaa kenkien suosikkimerkit sekä laukkuvalikoiman niin naisille kuin miehille. Myymälästä ostat myös oikeaoppiset hoitotuotteet kengillesi, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Tarvitsetko näöntarkastusta tai olisiko aika päivittää silmä- ja aurinkolasit oikeilla vahvuuksilla. Keskustan optikkoliikkeistä löydät avun tarpeisiisi. Kattavat optikkopalvelut ja mahdolliset silmälääkärien vastaanotot löydät Optisyke Optikolta sekä Specsaversilta.

 

Palvelut

Hemmottele itseäsi arjen keskellä ja suuntaa Kauneushoitola Eila Mytkäniemen liikeeseen. Palveluvalikoimasta löytyy laajasti niin kasvo-, käsi- kuin jalkahoitoja, joissa pääset rentoutumaan ja ottamaan omaa aikaa itsellesi.

 

Parturi-kampaamo Hairlekiini Minna tarjoaa palveluita niin arjen kuin juhlan koittaessa. Kampaamopalveluiden lisäksi Hairlekiini Minnassa palvelee kattava kampaamokauppa, jonka valikoimasta voit ostaa hiusten hyvinvoinnin ylläpitoon tarvittavia hoitotuotteita sekä leikkaus- ja muotoiluvälineitä.

Kampaamotarvikkeet

Ostokset

Koru ystävälle tai itselle lahjaksi? Kuopion keskustasta löydät upeita koru- ja kelloliikkeitä. Paikallinen Puustjärven Kello ja Kulta tarjoaa tuotevalikoiman lisäksi palveluita koruihin ja kelloihin liittyen, kuten paristojen vaihtoja ja kaiverruksia. Myös suomalainen kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju Timanttiset tarjoaa asiakkailleen kattavan tuotevalikoiman ja palvelut.

 

Uusia kirjoja, toimistotarvikkeita, askartelu- ja taidetarvikkeita sekä lautapelejä löydät Suomalaisesta Kirjakaupasta. Kirjakauppa palvelee niin aikuisia kuin lapsia ja tarjoaa elämyksellisiä lukuhetkiä arkeen.

Kirja

Lelukauppa Partanen on oikea lasten paratiisi. Myymälä on itsessään jo elämys, sillä lähes 600 neliön myymälä on täynnä leluja kaiken ikäisille lapsille. Lelukauppa Partasessa lapset viihtyy vierailun yhteydessä myös Lumottu metsä -leikkipaikalla ja erilaisissa lasten tapahtumissa, joita järjestetään Kauppakeskus Minnassa pitkin vuotta.

 

Lelukaupan naapurissa sijaitseva Kaiku Kids tarjoaa kauniita ja laadukkaita lastenvaatteita, jotka tukevat eettisiä ja kestäviä valintoja. Vaikka liikkeen valikoima onkin enimmäkseen painottunut lastenvaatteisiin, valikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita myös aikuisille.

Rock-henkisiä vaatteita ja asusteita tarjoaa lävistämiseen erikoistunut Underground Store. Lävistyspalveluiden, korujen ja vaatevalikoiman lisäksi löydät erikoisliikkeestä kodin sisustus tarvikkeita ja kosmetiikkaa. Underground Store tarjoaa värikästä ja rohkeaa pukeutumista. 

 

Tervetuloa ostoksille Kuopion keskustaan,
tutustu lisää liikkeisiin Ostokset & palvelut osiosta!

Teksti: Roosa Havukainen

Kuvat: artikkelin liikkeet

Nämä voisivat kiinnostaa sinua