Palvelut

Rakkaudella Kuopiosta - sydämellisen asiakaspalvelun teesit

3.4.2023

Kuopion keskusta on tunnettu savolaisen välittömästä, henkilökohtaisesta, lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelukulttuurista. Keskustassa laadukkaan asiakaspalvelun arvo tunnetaan ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sydämellistä savolaista asiakaspalvelua.

Kuopion keskustan kehittämisyhdistys jäsenyrityksineen ovat ottaneet käyttöönsä Kuopion kauppakamarin matkailu- ja palveluvaliokunnan laatimat Savolaisen asiakaspalvelun teesit. Voit antaa oman arviosi sivustolla esitellyistä yrityksistä Arvioi kohde -toiminnon kautta.

Kerro, missä  asioissa tuntemasi liike, ravintola tai kahvila on mielestäsi onnistunut,
ja voit voittaa 50€ lahjakortin valitsemaasi keskustan liikkeeseen.

 

Rakkaudella Kuopiosta

 

Savolaisen asiakaspalvelun teesit 

Kun savolainen palvelu on parhaimmillaan sen erottaa heittämällä palvelusta mitä muualla tarjotaan. Savossa tarjottu palvelu jää mieleen ja jättää jälkensä tunteen. Seuraavaa kohtaamista jää jo odottamaan.

Savolaista palvelua määritellään usein sanalla lupsakka. Se on omanlaista huumoria ja hyväntahtoisuutta, jossa ei kaikessa aitoudessaan ole mitään päälle liimattua. Asiakas kohtaa palvelun, jonka vilpittömyyttä ei tarvitse kysenalaistaa. Parasta savolaista palvelua leimaa myös ammattiylpeys. Asiakkaalle ongelmiin etsitään ratkaisu, mielellään odotukset ylittäen.

Rennosti aitoa.
Savossa ei ole tapana teeskennellä, pönöttä tai hienostella. Kohtaamisissa on lupa olla aidosti oma itsensä ja laittaa persoona peliin - sekä asiakkaalla että asiakaspalvelijalla.

Huumorilla ja savolaisella diplomatialla.
Vastuu on kuulijalla, kuten on tapana todeta. Asiakas voi todellakin yllättyä, mutta tavalla joka jättää kutkuttavasti hyvälle mielelle. Savosta löytyy iso joukko asiakaspalvelun ammattilaisia, joilla on päivästä toiseen luontaisesti leveä hymy ja iloinen pilke silmäkulmassa. Savo tarjoaa palvelualttiutta jolla hankalatkin tilanteet hoituvat parhainpäin diplomaatin ammattitaidolla. Tavoitteenamme on todellinen win-win joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Ammattitaidosta tinkimättä.
Asiakkaiden ongelmat ovat välillä kinkkisiä, ja hyvä niin. Se tekee työstä entistä kiinnostavampaa. Parhaassa savolaisessa palvelussa ollaan valmiita näkemään vaivaa, jotta asiakkaille löydetään kaivattu ratkaisu.

Ripeää kiireettömyyttä.
Vaikka välillä kiire on osa arkea, ei sen tarvitse heijastua asiakkaisiin. Asiat hoidetaan ripeästi, asiakaslähtöisesti ja valmista syntyy, mutta hosumatta.

Suvaitsevaa yhteisöllisyyttä. 
Parasta savolaista palvelua tarjotakseen, ei tarvitse olla savolainen. Toivotamme joukkoomme tervetulleeksi intohimoiset palvelualan ammattilaiset Suomesta ja ulkomailta, ja otamme heidät ilolla mukaan tiimiin - opimme ja kehitymme yhdessä. Savolaisuus on suvaitsevaa yhteisöllisyyttä, johon on helppo liittyä mukaan.

 

 - Kuopion kauppakamari -
- Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry. 
ja jäsenyritykset -

 

Arvioi yritys ja voit voittaa 50€ lahjakortin valitsemaasi keskustan liikkeeseen

Auta meitä kehittämään Kuopion keskustan yritysten asiakaspalvelua kohti Suomen parasta asiakaspalvelua.

 • Kuopion keskustan yritykset ja niiden esittelysivut löytyvät päävalikoiden
  Syö & Juo sekä Ostokset & Palvelut alta.

 • Valitse yrityslistasta tuntemasi liike, kahvila tai ravintola.

 • Anna yrityksen esittelysivulla  Arvioi kohde - painikkeen kautta oma arviosi siitä,
  missä yritys on mielestäsi onnistunut erittäin hyvin.

 • Voit tehdä pelkän arvioinnin,
  tai osallistua kuukausittaisen lahjakortin arvontaan.

 • Mitä useamman yrityksen arvioit,
  sen paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa 50€ lahjakortti!

 • Liity samalla Sisäpiiriin, ja kuulet ensimmäisenä
  Kuopion keskustan ajankohtaisista kampanjoista, eduista ja tapahtumista.

Teksti: Tilla Martikainen

Kuvat: Wille Markkanen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua