Etusivu

Suomen kaunein Joulutori 9.-20.12.

11.8.2022

Suomen kauneimmaksi valittu Kuopion Joulutori on jälleen avoinna 9.-20.12.2022 välillä.

Kuopion Joulutorin ainutlaatuinen tunnelma rakentuu alueen ylle laskeutuvan valokatoksen tuikkeesta, upeista valoporteista, lasten ilosta karusellissa, glögibaarin kuumista juomista, jouluravintoloiden herkuista sekä myyntimökkien ja lasikonttimyymälöiden laadukkaista lahjatuotteista ja elintarvikkeista.

Tervetuloa Kuopion Joulutorille!

Avoinna joka päivä
9.-20.12.2022 klo 10-18

Joulutori 2021
joulutori

 

ASIAKKAAT 

"Upea valaistus, kivat tuotteet kauniissa lasikonteissa, hyvä tunnelma. Tuli VAU-elämys. Koskaan ei ole ollut näin hienoa joulutoria Kuopiossa. Tästä voi olla aidosti ylpeä ja kertoa muillekin. Voittaa kaikkien muiden kaupunkien joulumarkkinat mennen tullen. Myös kansainvälisesti huippuluokkaa."

"Todella upea valaistus! Ja ihana karuselli Näin kaunista joulutoria en ole nähnyt missään."

"Torin valaistus ja kokonaisuus huippuhieno. Kaupungintalon kuusi komea ja joulukojut luovat tunnelmaa. Joulupukki ja muori aitoja."


"Tori on kauniisti laitettu. Lapsi totesi ettei voi uskoa silmiään"


"Joulutori on tarpeeksi suuri ja kojut on hienosti aseteltu. Todella kaunis!  Ja lasikontti, jossa voi nauttia ostamistaan herkuista."

"Uskomattoman upea kokonaisuus ja nettisivut, kansainvälistä meininkiä!"

 

Joulutori 2022

Kauppiaiden kokemuksia Joulutorilta

 

”Kiitos, kun sain olla mukana ja onnea superonnistuneesta tunnelmallisesta joulutorista. Teitte valtavan hienoa työtä!”

“Sijainti on hyvä ja keskeinen. Tapahtuma oli hieno kokemus kävijöille joulukoristeluineen.”

 “Iloiset myyjät ja laadukkaat tuotteet ovat tärkeitä”

“Hyvä tunnelma kauppiaiden kesken”

”Olen erittäin tyytyväinen tapahtuman järjestelyihin”

“Visuaalinen toteutus oli hieno, ja ensi vuonna vähintään yhtä hieno tai vähän hienompi!"

” Kontti on vallan erinomainen myyntipaikka: lämmin, riittävän tilava ja toimii sekä päiväsaikaan että iltakävelijöille lasiseinän ansiosta.”

“Myyjien esittely tapahtuman verkkosivulla oli toteutettu hienosti ja kattavasti"

”Myyntipalvelu oli hyvin organisoitu, selkeät ohjeet, mukavat nuoret asiakaspalvelijat, tarkasti hoidettu tuotteiden ja raporttien laskeminen.”

Kuopion Joulutorin rakentaminen alkaa maanantaina 28.11. 


Kuopion Joulutorin rakentaminen käynnistyy Kuopion torilla maanantaina 28.11., kun torille alkaa saapumaan tapahtuman myyntikalustoa. Yli 8 metriä korkea ja halkaisijaltaan 50 metrinen valokatos portteineen nousee loppuviikosta torin keskipisteeseen. Siten torilla tulee olemaan seuraavan viikon aikana torin keskikäytävällä kulkemista ajoittain haittaavaa rakennustoimintaa. Alue rakentuu 14 joulumökistä, 8 lasikonttimyymälästä, kahdesta joulumyymälävaunusta sekä suuresta noin 80 asiakaspaikan jouluravintola- ja glögiteltasta. 

Vuonna 2021 ensimmäistä kertaa tässä mittakaavassa toteutettu Kuopion Joulutori keräsi yhden mittauspisteen arvion mukaan noin 100.000 käyntiä 12 päivän aikana. Tapahtuman vilkkaimmat päivät ajoittuivat viikonloppuihin. Tapahtumasta saatiin paljon positiivista palautetta kävijäkyselyn kautta - eniten tapahtumakävijät arvostivat tapahtuman visuaalista ilmettä, valoja ja ohjelmatarjontaa. Valtaosa vastaajista vieraili useamman kerran Joulutorilla.

Palautteessa esille tulleisiin kehitystoiveisiin pystytään osittain vastaamaan jo tänä vuonna. Tapahtuman päivittäisiä aukioloaikoja pidennetään viime vuodesta, ja siten Joulutori on avoinna päivittäin 9.-20.12. välillä klo 10-18. Myös paikan päällä syötävien ruokien, pikkunaposteltavien ja mukaan otettavien ruokatuotteiden valikoima laajenee ja asiakaspaikkojen määrä kasvaa. 

Joulutorin ohjelma ja kauppiasesittelyt löytyvät tapahtuman sivustolla osoitteessa www.kuopionjoulu.fi . Mukana on viime vuodelta tuttuja kauppiaita sekä uusia toimijoita. Erityisesti ruokatarjonta ja elintarvikemyyntiä on aiempaa enemmän.

Tapahtuman järjestää Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry. 

joulutori marko
joulutori reino
joulutori marko2
joulupukki reino

Kuopion Joulutorin 2022 mahdollistaa

 

Kuopion Joulutori rakennetaan yhteistyöllä!
Lämmin kiitos kumppaneillemme

 

kumppanit 2022

Teksti: Tilla Martikainen

Kuvat: Marko Paakkanen, Wille Markkanen, Reino Hartikainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua