Tapahtumat

Tervetuloa Satamatorille kirppistelemään

11.7.2022

Suurkirppikset ovat siirtyneet tänä kesänä Satamatorille ja sen lähiympäristöön. Kirppiksille on mahdollista osallistua vilttipaikalla ja etukäteen varattavalla peräkonttipaikalla.

Lämpimästi tervetuloa!

 Satamakirppis järjestetään sunnuntaina 14.8. klo 9 - 14.

OSALLISTUMINEN

Satamakirppikseen voi osallistua omalla viltillä, pöydällä, rekillä tms. (3m x  3m alue). Näille niin sanotusti "vilttipaikoille" ei ole ennakkovarausta, paikalle voi tulla vapaasti. Henkilökunta ohjeistaa myyjät oikeille paikoille saapumisjärjestyksessä kirppisaamuna klo 8.00 alkaen. Vilttipaikka maksaa 10€.

Tapahtumassa on myös peräkonttimyyntipaikkoja, joita on rajallinen määrä. Hinta sisältää myyntipaikan takakonttikirppisalueelta yhdelle henkilöautolle tai peräkärrylle. Peräkonttipaikoja on vain rajallinen määrä, joten paikka tulee varata etukäteen. Myyntipaikka maksaa 15€, joka sisältää yhden peräkonttimyyntipaikan henkilöautolle tai peräkärrylle. Peräkärrymyyntipaikalle saavutaan Kauppakadun puolelta klo 8.00 alkaen.

Peräkonttipaikkoja voi varata kuun ensimmäisestä päivästä lähtien torivalvojalta.
Tiedustele ensisijaisesti sähköpostitse vapaita paikkoja –
torivalvoja@kuopionkeskus.fi 
p. 044 493 4734 

Huom. Kaikki elokuun kirppiksen peräkonttipaikat on loppuunvarattu!

Myyntipaikkojen maksut peritään paikanpäällä, suosittelemme korttimaksua.

 

Huom. Tapahtumalle on säävaraus. Satamakirppiksen toteutuminen ilmoitetaan tapahtuman Facebook -sivuilla (Satamakirppis) sekä tällä sivustolla. Muistathan seurailla ilmoittelua!

Teksti: Riikka Turunen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua