Tapahtumat

Yhen Illan Juttu 20.10.2023

28.9.2023

Suosittu keskustan liikkeiden, ravintoloiden ja kahviloiden yhteinen ostosilta Yhen Illan Juttu saapuu jälleen Kuopioon 20.10.2023. Katso kaikki tarjoukset ja ohjelma täältä.

Syyslomaviikon perjantaina 20.10. vietetään jälleen Kuopion keskustan liikkeiden, ravintoloiden ja kahviloiden yhteistä ostosiltaa. Yhen Illan Juttu –ostosillassa kampanjaliikkeet palvelevat asiakkaitaan klo 20 saakka ja tarjoavat heille jotain aivan erityistä - vain yhden illan ajan.

Illan aikana voit osallistua mukaan 200€ arvoisen lahjakortin arvontaan. Lahjakortin lisäksi arvomme lippupaketteja Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden konsertteihin. Arvontakortteja jaetaan Yhen Illan Juttu -kutsujen yhteydessä kampanjaviikolla ja voit hakea arvontakortin mukana olevista kampanjaliikkeistä maanantaina 16.10. alkaen. Arvontaan voit osallistua kirjoittamalla yhteystietosi arvontalipukkeeseen ja jättämällä sen haluamaasi kampanjaliikeeseen perjantaina 20.10.2023. 

Teksti: Roosa Havukainen

Artikkelin kohteet

Carlson tavaratalo

Ainutlaatuinen tavaratalo torin laidalla! Asiantuntevaa palvelua niin pukeutumisen, kodintuotteiden kuin urheilun parissa, tervetuloa!

Lue lisää

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti, asiantuntevasti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan.

Lue lisää

Lelukauppa Partanen

Lelukauppa Partanen on palvellut Kuopion keskustassa asiakkaitaan jo lähes 50 vuotta. Kauppakeskus Minnassa sijaitsevasta yli 500m2 myymälästä sekä verkosta löydät kattavan valikoiman leluja, pelejä sekä lastentarvikkeita.

Lue lisää

Moda Kuopio

Moda Kauppakeskus Aapelin P1 kerroksessa on laadukas pukeutumisen erikoisliike nuorekkaille aikuisille naisille ja miehille. Myymälässä on kattava valikoima tunnettuja ja laadukkaita vaatemerkkejä niin arki- kuin juhlapukeutumiseen sekä monipuolinen takkivalikoima.

Lue lisää

Lindex

Lindex tarjoaa inspiroivaa ja edullista muotia vastuullisille ja muotitietoisille naisille. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naistenvaatteita, lastenvaatteita, naisten alusvaatteita ja kosmetiikkaa. 

Lue lisää

Timanttiset Kuopio

Timanttiset-liikkeistä löydät tunnetut ja laadukkaat kansainväliset sekä kotimaiset merkkituotteet: kellot, timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeatuotteet sekä lahjatavarat aina edulliseen hintaan.

Lue lisää

Askartelukulma

Askartelukulma on askartelu- ja taiteilijatarvikkeiden erikoisliike aivan Kuopion keskustassa, Kauppakeskus H-talossa.

Lue lisää

Taito Shop Kuopio

Taito Shopissa on upea valikoima käsityötaitoa eri muodoissa; myymälä, näyttelyitä, kursseja ja tapahtumia. Myymälän valikoimista löydät Kuopio aiheiset lahjatavarat, käsityötarvikkeet, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttöesineitä.

Lue lisää

Kahvila-ravintola SalaCavala

SalaCavala on kaupungin keskeisimmällä paikalla oleva kahvila-ravintola. Se sijaitsee torin kunniapaikalla ja sen suurista ikkunoista näkee torin päivittäiseen ihmisvilinään.

Lue lisää

Kahvila & Konditoria Houkutus

Houkutuksen liikeidean sydän on paikan paikanpäällä valmistetut, toinen toistaan ihanammat tuotteet. Houkutuksen omassa leipomossa valmistuvat herkut niin kahviloiden vitriineihin, kuin myös tilauksesta yritysten tarpeisiin, kodin juhliin, hääkakusta illanistujaisiin.

Lue lisää

Parturi-kampaamo Hairlekiini Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa.

Lue lisää

Kuopion Kauppahalli

Kauppahalli on yli satavuotisen olemassaolonsa aikana ollut perinteisesti tuoreen lihan, kalan ja leipomotuotteiden ostopaikka.

Lue lisää

Kuopion Musiikkikeskus

Kuopion Musiikkikeskus on Suomen merkittävimpiä konsertti- ja kokoustaloja, musiikkielämän sydän ja Kuopion kaupunginorkesterin kotisali.

Lue lisää

Ramin Konditoria

Ramin Konditoria on jokaisen herkkusuun unelmapaikka. Vitriinit notkuvat omassa leipomossa leivotuista herkullisista konditoriatuotteista

Lue lisää

Piattacó

Laadukkaiden naistenbrändien iloisesti ja ammattitaidolla palveleva vaatekauppa!

Lue lisää

Virtuaalimaailma Warppi

Virtuaalimaailma Warppi on nimensämukaisesti virtuaalitodellisuutta tarjoava elämyskeskus, jossa pääsee kokemaan eri pelejä- ja kokemuksia.

Lue lisää

Kissakahvila Tiramisu

Kissakahvila Tiramisu on valloittava yhdistelmä taidetta, tunnelmaa ja tassuttelevia kissoja. Vierailuasi odottaa kuusi kehräävää kissaa, herkullista pientä suuhunpantavaa sekä ainutlaatuinen tunnelma.

Lue lisää

Kaiku Kids

Kaiku Kids on Kauppakeskus Minnassa sijaitseva laadukkaiden ja eettisesti valmistettujen vaatteiden merkkivaateliike.

Lue lisää

Paperikuu

Paperikuu on lahja-, sisustus- ja paperitavaran erikoisliike Kuopiossa.

Lue lisää

Art Move Store Oy

Olemme esittävän taiteen ja hauskanpidon kivijalkaliike. Kaikki karnevaaliasusteista tanssikenkiin ja maskeeraukseen.

Lue lisää

Underground Store Kuopio

Tarjoamme lävistyspalvelut hygieenisesti ja ammattitaidolla, teemme myös korunvaihtoa ja erilaisia lävistyskoruja valikoimassamme on reilusti.

Lue lisää

Sanskriti

Jos mielesi tekee autenttista intialaista ruokaa, kannattaa suunnaksi ottaa Sanskriti.

Lue lisää

HalfBlock

Haluamme tarjota palvelevalla asenteella lävistyksiä sekä vaihtoehto muotia. Meille voit tulla kysymään neuvoa lävistyksistä, autamme myös etsimään sinulle sopivia vaate sekä asuste vaihtoehtoja.

Lue lisää

Nämä voisivat kiinnostaa sinua