Tapahtumat

Yhen Illan Juttu 21.10.2022

10.10.2022

Syyslomaviikon perjantaina 21.10. vietetään Kuopion keskustan liikkeiden, ravintoloiden ja kahviloiden yhteistä ostosiltaa. Yhen Illan Juttu –ostosillassa kampanjaliikkeet palvelevat asiakkaitaan klo 20 saakka ja tarjoavat heille jotain aivan erityistä - vain yhden illan ajan 

 Kerää vähintään kolmesta eri Yhen Illan Juttu -kampanjaliikkeestä käyntileima ja palauta arvontakortti kampanjaliikkeeseen, niin osallistut mukaan arvontaan josta voit voittaa 200 € arvoisen shoppailupäivän Kuopion keskustassa. Arvontakortin saat mukana olevista kampanjaliikkeistä. 

Kauppakeskus Apaja

 

Lulu-luurangon satuhetki Halloween-huoneessa Kauppakeskus Apajassa on noin 20 minuuttia kestävä hauska ja ehkä myös hieman jännittävä elämys kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Lulu-luurangon kertoma satu sisältää mielikuvitusta ruokkivia, jännittäviä ja lapsia mukaan osallistavia elementtejä, ja satu päättyy onnellisesti. Suositusikä tähän satuhetkeen osallistuville lapsille on noin 4–7 vuotta. Kierrokset järjestetään tasatunnein ja tapahtuma on maksuton.

Elämyskierroksen ohjaa ja Luluna esiintyy TtM, näyttelijä Kati Häyrinen. Kierros toteutetaan yhteistyössä Art Move Storen sekä Apajan muiden liikkeiden kanssa.

Tervetuloa Lulu-luurangon satuhetkeen Halloween-huoneeseen perjantaina 21.10. klo 13–19.  Lisäksi Art Move Storessa lapsille tehdään Halloween kasvomaalauksia veloituksetta klo 16–19 välisenä aikana. Kasvomaalaukset tekevät Sakkyn kosmetologiopiskelijat.

Kissakahvila Tiramisu

 

Kissakahvila Tiramisussa vietetään LP-levyiltaa klo 18-22 välisenä aikana. Tule siis fiilistelemään hyvää musiikkia kehräävien seuralaisten sekaan. Sen lisäksi voit nauttia MAUahtavista herkuista, esimerkiksi koko perjantai päivän ajan tarjouksessa olevasta Kisu cappucinosta. 

Voit myös osallistua Kissakahvila Tiramisussa koko päivän ajan arvontaan, jossa palkintona on kahvitteluhetki veloituksetta sinulle sekä ystävällesi Kissojen valtakuntaan.

Hotellilaiva Wuoksi

 

Hotellilaiva Wuoksessa on avoimien ovien päivä! Asiakkaat pääsevät tutustumaan vapaasti hotellilaivaan klo 12–20 välisenä aikana. Tarjolla vierailijoille on juotavaa, pientä purtavaa sekä arvonta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan hotellilaivaan, sillä muuna aikana laiva on avoinna vain majoittujille.

Kauppakeskus Minna

 

L.B the Agency järjestää Kauppakeskus Minnan aulassa Yhen Illan Juttu muotinäytöksen klo 19 alkaen. Yhen Illan Juttu muotinäytöksessä ovat mukana Piattacó, Specsavers, Minna Suuronen, Underground Store, Kaiku kids, Liivi Rusiini, Fiini Vintage sekä Sarissa verkkokauppa. Illan aikana kauppakeskuksessa tunnelmoi myös LUSH Cover Band Duo

Hairlekiini Minnassa lapsille tehdään veloituksetta sprayvärjäyksiä hiuksiin klo 18–20 välisenä aikana. Lisäksi Yhen Illan Jutun aikana käyvien asiakkaiden kesken arvotaan Cutrinin tuotepalkinto.

Muuta ohjelmaa, jossa kannattaa poiketa

 

Illan aikana voit osallistua mm. kukkaisan yllätyksen arvontaan Kukkastudio Florettassa, tai poiketa SalaCavalan kakkubuffaan, jossa pääsee nauttimaan myös musiikista DJ Manorokin tahtiin. Liivi Rusinista löydän Mary Kay:n konsultin pitämän huulipunabaarin. Lisäksi kaikille elämysten ystäville Virtuaalimaailma Warppi tarjoaa Richie’s Plank Experience -virtuaalielämyksen veloituksetta ja voit osallistua mukaan virtuaalipelipaikka-arvontaan. Myös Metkapakopelit tarjoaa pieniä pakopelejä veloituksetta, kaikille pelaajille on tarjolla karkkia! Kuopion Kauppahallissa Hallitonttu Hilima pitää "yllätykselliset perinnetuokiot" -onnenpyörää lapsille klo 16-19, ja Duo Ajomies musisoi hallissa klo 18 ja 19. Lisäksi hallin puodeissa on edullisia maisteluannoksia ja tarjouksia tapahtuman ajan. 

Kuvat: Kampanja liikkeet

Artikkelin kohteet

Candy Town

Makeasti monipuolinen karkkikauppa! Satojen erilaisten irtotuotteiden valikoimasta löydät valtakunnan makeimmat herkut juuri sinun makuusi.

Lue lisää

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti, asiantuntevasti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan.

Lue lisää

Liivi Rusini

Liivi Rusini on alusasujen trendikäs erikoisliike, jossa voit tutustua alusasujen kiehtovaan maailmaan. Liikkeestämme löydät tyylikkäitä ja laadukkaita alusasuja naisille.

Lue lisää

Moda Kuopio

Moda Kauppakeskus Aapelin P1 kerroksessa on laadukas pukeutumisen erikoisliike nuorekkaille aikuisille naisille ja miehille. Myymälässä on kattava valikoima tunnettuja ja laadukkaita vaatemerkkejä niin arki- kuin juhlapukeutumiseen sekä monipuolinen takkivalikoima.

Lue lisää

Timanttiset

Timanttiset-liikkeistä löydät tunnetut ja laadukkaat kansainväliset sekä kotimaiset merkkituotteet: kellot, timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeatuotteet sekä lahjatavarat aina edulliseen hintaan.

Lue lisää

Askartelukulma Matikainen

Askartelukulma Matikainen Oy on askartelu- ja taiteilijatarvikkeita myyvä perheyritys Kuopiossa.

Lue lisää

CityPörssi Second Hand Shop

CityPörssi Second Hand Shop on supervilkas pöhinäkirppis jossa kauppa käy! Jo 14-vuotta on tykitelty iloisesti omalla tyylillä - tuu törtsään rahulis meille!

Lue lisää

Ravintola Amarillo

Amarillon mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, syvälle Teksasin sydämeen.

Lue lisää

Frans & Sophie

Frans&Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen.

Lue lisää

Ravintola Ehta

Ehtan listan kärkituotteina ovat kaupungin parhaat Burgerit, joiden pihvit valmistuvat hiiligrillin lämmössä tuoden niihin sopivasti savuista makua.

Lue lisää

Ravintola Grillsson

Ravintola Grillsson on rento ja olohuonemainen kohtaamispaikka Scandic Atlaksen alakerrassa, Kuopion torin laidalla.

Lue lisää

Kahvila-ravintola SalaCavala

SalaCavala on kaupungin keskeisimmällä paikalla oleva kahvila-ravintola. Se sijaitsee torin kunniapaikalla ja sen suurista ikkunoista näkee torin päivittäiseen ihmisvilinään.

Lue lisää

Kahvila & Konditoria Houkutus

Houkutuksen liikeidean sydän on paikan paikanpäällä valmistetut, toinen toistaan ihanammat tuotteet. Houkutuksen omassa leipomossa valmistuvat herkut niin kahviloiden vitriineihin, kuin myös tilauksesta yritysten tarpeisiin, kodin juhliin, hääkakusta illanistujaisiin.

Lue lisää

Parturi-kampaamo Hairlekiini Minna

Hairlekiini Minna on koko perheen viihtyisä parturi-kampaamo Kuopion keskustassa sijaitsevassa Minna-kauppakeskuksessa.

Lue lisää

Kuopion Kauppahalli

Kauppahalli on yli satavuotisen olemassaolonsa aikana ollut perinteisesti tuoreen lihan, kalan ja leipomotuotteiden ostopaikka.

Lue lisää

Kauppakeskus Apaja

Apaja palvelee torin alla ja on upea kokonaisuus, joka vetää puoleensa.

Lue lisää

Kauppa- ja Viihdekeskus Minna

Kauppa- ja Viihdekeskus Minna tarjoaa jokaiselle jotakin. Minna on makuja, tyyliä, tunnetta ja taikaa. Minna on elämäniloinen ja helposti lähestyttävä, ystävä ihan jokaiselle. Ja kuten ystävän kuuluu, Minna on aina lähelläsi.

Lue lisää

Ramin Konditoria

Ramin Konditoria on jokaisen herkkusuun unelmapaikka. Vitriinit notkuvat omassa leipomossa leivotuista herkullisista konditoriatuotteista

Lue lisää

Piattacó

Laadukkaiden naistenbrändien iloisesti ja ammattitaidolla palveleva vaatekauppa!

Lue lisää

Virtuaalimaailma Warppi

Virtuaalimaailma Warppi on nimensämukaisesti virtuaalitodellisuutta tarjoava elämyskeskus, jossa voit pelata eri teemoilla urheilusta kauhuun tai kokea uusia extreme-elämyksiä ja matkustaa vaikkapa vapaudenpatsaalle.

Lue lisää

Hotellilaiva Wuoksi

Astu tunnelmalliseen laivahotelliin Kuopion idyllisessä matkustajasatamassa

Lue lisää

Muotikuosi

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen naistenvaateliike Muotikuosiin. Palvelemme ja autamme sinua löytämään kauniit asukokonaisuudet ja asusteet sekä arkeen että juhlaan. Meiltä löydät kaiken päällysvaatteista alusvaatteisiin. Kokojen valikoima S - 4 XL.

Lue lisää

Kissakahvila Tiramisu

Kissakahvila Tiramisu on valloittava yhdistelmä taidetta, tunnelmaa ja tassuttelevia kissoja. Vierailuasi odottaa kuusi kehräävää kissaa, herkullista pientä suuhunpantavaa sekä ainutlaatuinen tunnelma.

Lue lisää

Kaiku Kids

Kaiku Kids on Kauppakeskus Minnassa sijaitseva laadukkaiden ja eettisesti valmistettujen vaatteiden merkkivaateliike.

Lue lisää

Kukkapuoti pioni&poimulehti

Kukkakauppa pioni&poimulehti on trendikäs ja luonnonläheinen kukka- ja tarvikekauppa vanhassa, nostalgisessa puutalossa Kuopion keskustan tuntumassa Minna Canthin kadun varrella. 

Lue lisää

Ateljee Keltainen Talo

Tuoretta kuopiolaista designia - aitoa kädenjälkeä, ekologista ajattelua, arjen ilopilkkuja ja persoonallisia käyttötuotteita omaan kotiin tai lahjaksi!

Lue lisää

Paperikuu


Lue lisää

Art Move Store Oy

Art Move Storen monipuolisesta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan voimistelu-, tanssi-, taitoluistelu-, tankotanssi-, sirkus- ja taikuriharrastamiseen.

Lue lisää

Blocco

Viihtyisä ja kodikas miljöö, laadukas ja rento palvelu, erinomainen ruoka ja hyvä juoma kulkevat käsikädessä vuonna 2018 perustetussa artesaanipizzeria Bloccossa.

Lue lisää

Second Hand Shop Komero

Komero on Haapaniemenkadulla H-talossa sijaitseva laadukkaiden tuotteiden ja merkkivaatteiden second hand shop.

Lue lisää

Underground Store Kuopio

Tarjoamme lävistyspalvelut hygieenisesti ja ammattitaidolla, teemme myös korunvaihtoa ja erilaisia lävistyskoruja valikoimassamme on reilusti.

Lue lisää

Metkapakopelit

Metkapakopelit on vuonna 2022 avattu pakohuoneyritys. Yrityksen takana seisoo pakohuonepeleistä innostunut nainen, joka on kartuttanut omaa pelikokemustaan jo usealla kymmenellä pelillä.

Lue lisää

Kukkasali Floretta

Kukkapaja Floretta ideoi ja valmistaa asiakkaiden kukka-asetelmat sekä yksilölliset kimput aina tyylikkäisiin tilakokonaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta yli 20 vuoden kokemuksella toivottaa teidät tervetulleiksi.

Lue lisää

Nämä voisivat kiinnostaa sinua