Ajankohtaista

Yksi harjoittelijan paikka vapaana kesälle 2022

22.4.2022

Haemme vielä yhtä harjoittelijaa avuksi kesän toritoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen.

Harjoittelu pitää sisällään erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien valmisteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä, somekanavien ja nettisivujen ylläpitoa sekä somesisällöntuotantoa (kuva, teksti, video) sekä osallistumista mahdollisiin myyntitehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työharjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta, saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynti-, tapahtumatuotanto- ja markkinointitehtävistä on eduksi. 

“Ennen kaikkea haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta henkilöä, jota tehtäväkenttä kiinnostaa, ja jolta löytyy aitoa halua olla mukana tekemässä tapahtumia ja keskustamarkkinointia eri muodoissaan. “


Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 2-4kk, alkaen viimeistään toukokuun aikana. Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan, ravintola-alan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, tietoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä harjoittelujaksosi sisällöstä meille mahdollisimman pian osoitteeseen: tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi

Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Nämä voisivat kiinnostaa sinua