Ajankohtaista

Ystävänpäivän juhlaa 40 liikkeessä

1.2.2023

Kuopion keskustan kahviloissa, ravintoloissa, liikkeissä ja palvelualan yrityksissä juhlittiin ystävänpäivää erilaisten elämysten ja tarjousten muodossa. Suurin osa 40 liikkeestä juhlisti ystävänpäivää erityisesti tiistaina 14.2, mutta muutamista ystävänpäivätarjouksista päästiin nauttimaan koko juhlaviikon ajan.

Puijonkadun varrella sijaitsevassa  37 Lunki Shopissa juhlistettiin ystävänpäivää Numin luomutee -maistiaisten ja ihanien kotimaisten tuotteiden äärellä. Liike on vastuullisen ostamisen ja vintagevaatteiden ystäville erinomainen paikka tehdä uniikkeja löytöjä. Kestävää tyyliä menneiltä vuosikymmeniltä tarjoavan Fiini Vintage -valikoiman lisäksi liikkeestä löytyy houkutteleva kattaus erilaisten suomalaisten pienyrittäjien tuotteita, joita kannattaa tulla ihastelemaan lähemmin.

Fiini Vintagen valikoimaa ja PQS:n pipoja

 

Kauppakeskus Aapelin Instrumentarium optikkoliikkeestä löytyy kattava ja laadukas silmälasivalikoima ja upeita aurinkolasiuutuuksia, joilla suojata silmät myös alkutalven keväthangilla. Ystävänpäivänä asiakkaita kannustettiin muistamaan myös itseä, ja päivään sopiviin tarjouksiin tarttumalla silmälasitarpeiden päivitys onnistui helposti. 

Instrumentariumin silmä- ja aurinkolasivalikoimaa

 

Café Truben hallikahvilassa kuuluu eloisa savolainen puheensorina. Kahvilan pöydät olivat ystävänpäivänä täynnä iloisia asiakkaita ja vitriinit notkuivat ihanan vaaleanpunaisista sydänleivoksista ja täytekakuista. Kuohkea suklaapohja, vadelma-mustikkamousse sekä vaaleanpunainen kermapursotus veivät makuyhdistelmänä kielen mennessään ja mikä parasta, näitä vaaleanpunaisia kakkuja on saatavilla koko ystävänpäiväviikon ajan.  

Café Truben herkullinen ystävänpäiväkakku

 

Vaateliike Piattacólla hemmoteltiin ystävänpäivänä laadukkaan muodin ystäviä pidennetyin aukioloajoin ja ystävänpäivän alennuksin. Upeasta liikkeestä löytyy runsaasti hypisteltävää, värejä ja erilaisia kuoseja. Vaaterekeissä onkin jo tulevan kevään trendivärit selkeästi esillä. 

Piattacón valikoiman väriloistoa

 

Skandinaavisen sisustusmyymälän  Live 4 valikoimasta löytyi valmiiksi ihania ystävänpäivälahjaideoita omaan tai läheisen kotiin, kuten kynttilöitä, keittiövälineitä, kodintekstiilejä ja herkkuja.

Live 4 ystävänpäivän lahjaideoita

 

Kauppakeskus Minnan aula on oivallinen paikka pysähtymiseen ja istahtamiseen herkkujen äärelle. Helmikuussa aulaan avautui kahden innostuneen yrittäjän, Mirvan ja Juhon toimesta uusi ja viihtyisä kahvila BRÜ, jossa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja laadukkaan kahvin kera. Ystävänpäivän kunniaksi BRÜ:ssa nautiskeltiin kahvista ja leivonnasista mukavin eduin. Kevään tullen kahvilassa vietetään myös avajaisia, ja kahvilan toiminnan oheen on yrittäjän mukaan luvassa myös livemusiikkiesityksiä.

Kahvila BRÜn valikoimaan kuuluu erilaiset erikoiskahvit

 

Food & Joy ravintolamaailmasta löytyi ystävänpäivänä herkkuja moneen makuun. Ravintola Rosso tarjosi asiakkailleen kolmen ruokalajin menukokonaisuudet ystävähinnoin. Mikäli et kuitenkaan ennättänyt ystävänpäivänä Rosson herkuille, voit suunnata nauttimaan niistä myöhemmin, sillä samat herkut ovat valittavissa listalta ystävänpäivän jälkeenkin. 

Ravintola Rosson italialainen lehtipihvi annos vie suuremmankin nälän

 

Ystävänpäivän juhlintaa jatkettiin Kuopion keskustassa koko viikon ajan.
Katso Ystävänpäivä kampanjasivulta voimassa olevat tarjoukset.

Teksti: Roosa Havukainen, Milja Hirvonen

Kuvat: Roosa Havukainen, Milja Hirvonen, Kukkapuoti pioni&poimulehti

Nämä voisivat kiinnostaa sinua