Kuopion torille esiintymään

 

 

TERVETULOA ESIINTYMÄÄN KUOPION KAUPPATORILLE!

Kuopion kauppatori tarjoaa tänä vuonna loistavat puitteet erilaisille esityksille, promokiertueille ja muulle kuopiolaisia osallistavalle toiminnalle. Torin ilmaiset esiintymispaikat ovat tarkoitettu musiikki-, tanssiesityksille tai muille kulttuuriesityksille sekä muuhun toria virkistävään tai torin asiakkaita aktivoivaan toimintaa, josta ei peritä asiakkailta tai yhteistyökumppaneilta maksua.

Torimme houkuttelee kesäisin tuhansia vierailijoita ympäri Suomea ja siten esiintyminen torilla on loistava tapa markkinoida omaa toimintaa. Suosittelemme oman myyntimateriaalin mukaan ottamista esiintymispaikalle (sis. keikkavaraustiedot ja hinnastot). Lisäksi yleisölle voi tarjota mahdollisuuden esiintymispalkkioiden lahjoittamiseen.

 

Esiintymispaikat:

 

  1. Siskontytön estradi – sopii akustisille lauluesityksille, runoille, nukketeatterille tai muille pienimuotoisille esiintymisille
  2. Torilava (9m x 6m) – suunnattu isommille kokoonpanoille, bändeille tai tanssiryhmille.
  3. Muut kohteet sovittavissa torivalvojan kanssa

 

Esiintymispaikkavaraukset tehdään ennakkoon ottamalla yhteyttä torivalvojaan. Ennakkoon saatujen esitystietojen avulla toriesiintymistä voidaan markkinoida www.kuopiontori.fi -sivustolla tai Facebook- kanavassa sekä sopimuksen mukaan julkaista myös esiintymisestä kuva- tai videomateriaalia ko. kanaviin.

Lisätietoa ja esiintymispaikkavaraukset:

Torivalvoja p. 044-493 4734