I love Kuopio

Tervetuloa yhteisöön, jonka tekemisellä on vaikutusta!

I Love Kuopio markkinointisivustolla tavoitat ihmiset kaupungin keskeisimmällä paraatipaikalla - Kuopion keskustan kaupunkioppaassa! Sivustolla nostamme esille Kuopion keskustan upeita yrityksiä ja valovoimaisia yrittäjiä, tapahtumia, nähtävyyksiä, ajanviettovinkkejä ja faktaa Kuopion keskustasta.

Lue lisää

Haluatko olla mukana rakentamassa eläväistä Kuopion kaupunkikeskustaa? Liity jäseneksemme!

Yhteistyössä on voimaa.
Jäsenenä olet osa Kuopion keskustan yhteistyöverkostoa, jonka keskiössä ovat aidot kohtaamiset, yhteiset oivallukset,  keskustan vetovoiman, yhteistyön ja toiminnan kehittäminen
- kukin omalla panoksellaan. 

Mitä jäsenyys sisältää?

Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan huipputekijöistä koostuvaan yhteisöön, suunnittelemaan ja kehittämään yhteistyötä ja toimintaa. Jäsenmaksulla saat yrityksesi mukaan vuosittain päivitettävään keskustan opaskartaan sekä  Ilovekuopio.fi -markkinointisivustolle.

Jäsenenä olet mukana tukemassa kaupunkikeskustaa elävöittäviä tapahtumia.Voit halutessasi osallistua erilaisiin jäsentilaisuuksiin, markkinointikampanjoihin, tempauksiin tai hakea mukaan työryhmätoimintaan. Jäsenenä saat myös tunnukset yritysten yhteistyöalustalle, jonka kautta voit tutustua muihin toimijoihin ja osallistua  kampanjoihin, ideointiin ja keskusteluun ajankohtaisista asioista.

Meillä yhdessä tekemisessä vain mielikuvitus on rajana. Voit osallistua toimintaan haluamallasi tavalla ja omien mahdollisuuksiesi mukaan!

 

elinvoimailtapäivä

Olet meille tärkeä

Kuopion keskusta on tunnettu savolaisen välittömästä, henkilökohtaisesta, lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelukulttuurista. Jakamalla yhteistä viestiä eläväisestä, vetovoimaisesta ja monipuolisesta kaupunkikeskustasta tapahtumineen, liikkeineen ja upeine ihmisineen, varmistamme, että Kuopion keskusta pysyy mielessä ja tuntuu sydämessä asti. 

Tällä alustalla pääset jakamaan tietoa yrityksestäsi ja sen palveluista asiakkaille, sekä hyödyntämään yritysverkoston supervoimat. Keskustan toimijoiden oma yhteistyöalusta on nyt avattu! Kai haluat olla mukana?

Hae jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta!

Yhdessä olemme enemmän!

Kuopion Keskus on voittoa tavoittelematon yhdistys. Siten kaikki jäsenmaksuina tai markkinointimaksuina keräämämme varat suuntautuvat keskustan elinvoimaisuutta ja elävyyttä tukevaan toimintaan - markkinointiin, tapahtumiin, yhteiskampanjoihin, sekä yhteistyön kehittämiseen ja tiivistämiseen.

Yhdistys on mukana omalla panoksellaan rakentamassa keskustan vetovoimaa tuottamalla lukuisia erilaisia tapahtumia - aina Lasten Lelukirppiksistä yli 100.000 asiakasta liikuttavaan Kuopion Joulutori tapahtumaan saakka. Teemme mielellämme yhteistyötä alueen yritysten kanssa erilaisiin tapahtumiin, kampanjoihin, tempauksiin ja markkinointiin liittyen. 

Lue lisää yhdistyksestä

Kuopion joulutori


Kuopion keskustan yrityksille kaksi etua Joulupassiin ilmaiseksi!

I Love Kuopio Joulupassi on Kuopion keskustan liikkeiden yhteinen etupassi, jolla asiakas saa rahanarvoisia etuja, ja mukana olevat liikkeet suosittelun ja kumppaniverkoston tuottamaa lisäkauppaa. I Love Kuopio Joulupassi toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa sähköisessä muodossa ja se rakentuu ILoveKuopio.fi verkkosivuille.  Joulupassin edut lisätään kirjautumalla I Love Kuopio yhteistyöalustalle. 

Tule mukaan kampanjaan hakemalla jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta!
Jäsenyys ja kampanjoihin osallistuminen on veloitukseton keskustan yrityksille
Digikeskusta -hankkeen ajan maaliskuun 2023 loppuun saakka.

 

Jäsenmaksut 2022

 

LIIKEYRITYKSET

Työntekijää       Vuosimaksu
1-2                       92 euroa
3-5                      273 euroa
6-10                    383 euroa
11-15                    651 euroa
16-20                  1029 euroa
21-50                  1712 euroa
51-                       Erikoismaksuluokan mukaan
 
ERIKOISMAKSULUOKKA (mm. kauppakeskukset, konsernit, ketjut)
Vuosimaksu määritellään tapauskohtaisesti esimerkiksi kokoluokan, toimipisteiden/henkilöstön määrän, kiinteistön koon mukaan.

KIINTEISTÖT
Vuosimaksu perustuu Kuopion ruutukaava-alueella sijaitsevan liike- ja toimistotilan kerrosalan neliömäärään, 0.40 euroa neliömetriltä. Mikäli omistuspohja on sama, eli liiketoiminta tapahtuu kiinteistön omistajan toimesta, maksu määritellään erikoismaksuluokan mukaan.

KANNATUSJÄSENET, YHDISTYKSET JA YHTEISÖT
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä kaikki yksityiset henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat olla taloudellisesti tukemassa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenten sekä yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on 137€.

 

Hae jäseneksi!

Ota yhteyttä joko suoraan tai oheisella lomakkeella.

Jäsenenä saat yrityksesi tiedot I Love Kuopio -sivustolle ja voit osallistua keskustan yhteiskampanjoihin sekä I Love Kuopio passiin.

puh. +358 50 360 8973

toimisto@kuopionkeskus.fi

KUOPION KAUPUNKIKESKUSTAN KEHITTÄMISYHDISTYS RY.