Tervetuloa yhteisöön, jonka tekemisellä on vaikutusta!

I Love Kuopio markkinointisivustolla tavoitat ihmiset kaupungin keskeisimmällä paraatipaikalla - Kuopion keskustan kaupunkioppaassa! Sivustolla nostamme esille Kuopion keskustan upeita yrityksiä ja valovoimaisia yrittäjiä, tapahtumia, nähtävyyksiä, ajanviettovinkkejä ja faktoja Kuopion keskustasta.

Lue lisää

Haluatko olla mukana rakentamassa eläväistä Kuopion kaupunkikeskustaa? Liity jäseneksemme!

Yhteistyössä on voimaa.
Jäsenenä olet osa Kuopion keskustan yhteistyöverkostoa, jonka keskiössä ovat aidot kohtaamiset, yhteiset oivallukset,  keskustan vetovoiman, yhteistyön ja toiminnan kehittäminen
- kukin omalla panoksellaan. 

Mitä jäsenyys sisältää?

Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan huipputekijöistä koostuvaan yhteisöön, suunnittelemaan ja kehittämään yhteistyötä ja toimintaa. Jäsenmaksulla saat yrityksesi mukaan vuosittain päivitettävään keskustan opaskartaan sekä  Ilovekuopio.fi -markkinointisivustolle.

Jäsenenä olet mukana tukemassa kaupunkikeskustaa elävöittäviä tapahtumia.Voit halutessasi osallistua erilaisiin jäsentilaisuuksiin, markkinointikampanjoihin, tempauksiin tai hakea mukaan työryhmätoimintaan. Jäsenenä saat myös tunnukset yritysten yhteistyöalustalle, jonka kautta voit tutustua muihin toimijoihin ja osallistua  kampanjoihin, ideointiin ja keskusteluun ajankohtaisista asioista.

Meillä yhdessä tekemisessä vain mielikuvitus on rajana. Voit osallistua toimintaan haluamallasi tavalla ja omien mahdollisuuksiesi mukaan!

 

elinvoimailtapäivä

Olet meille tärkeä

Kuopion keskusta on tunnettu savolaisen välittömästä, henkilökohtaisesta, lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelukulttuurista. Jakamalla yhteistä viestiä eläväisestä, vetovoimaisesta ja monipuolisesta kaupunkikeskustasta tapahtumineen, liikkeineen ja upeine ihmisineen, varmistamme, että Kuopion keskusta pysyy mielessä ja tuntuu sydämessä asti. 

Tällä alustalla pääset jakamaan tietoa yrityksestäsi ja sen palveluista asiakkaille, sekä hyödyntämään yritysverkoston supervoimat. Keskustan toimijoiden oma yhteistyöalusta on nyt avoinna! Kai haluat olla mukana?

Hae jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta

Yhdessä olemme enemmän!

Kuopion Keskus on voittoa tavoittelematon yhdistys. Siten kaikki jäsenmaksuina tai markkinointimaksuina keräämämme varat suuntautuvat keskustan elinvoimaisuutta ja elävyyttä tukevaan toimintaan - markkinointiin, tapahtumiin, kampanjoihin, sekä yhteistyön kehittämiseen ja tiivistämiseen.

Yhdistys on mukana omalla panoksellaan rakentamassa keskustan vetovoimaa tuottamalla lukuisia erilaisia tapahtumia - aina Lasten Lelukirppiksistä yli 120.000 asiakasta liikuttavaan Kuopion Joulutori tapahtumaan saakka. Teemme mielellämme yhteistyötä alueen yritysten kanssa erilaisiin tapahtumiin, kampanjoihin, tempauksiin ja markkinointiin liittyen. 

Lue lisää yhdistyksestä

Kuopion joulutori

Mainospaikka Kuopion sydämessä - Kuopion kauppatorilla

Kuopion kauppatori sijaitsee keskellä Kuopion keskustaa ja sen kaupallisia palveluita. Kauppatori on suosittu kohtaamispaikka ja sen läpi kuljetaan toria ympäröiviin liikekeskuksiin, kauppahalliin sekä toriparkkiin. Kauppatorilla järjestetään vuosittain myös kymmeniä tapahtumia, jotka houkuttelevat  ihmisiä alueelle. Kauppatorin mainosnäyttö sijaitsee näkyvällä ja keskeisellä paikalla torilavan vieressä, aivan Kuopion kaupungintalon edustalla. 


Yhdistyksen jäsenille tarjoamme mainospaikan kauppatorin näytöllä alkaen vain 200€/viikko!

Kauppatorin näyttö ei ole vain mainoskanava - se on uutiskanava paikallisista tapahtumista sekä tapahtuma-alusta, jonka kautta voidaan toteuttaa kisakatsomoita, leffanäytöksiä, streemata kiinnostavaa sisältöä torille sekä rakentaa entistä parempaa tapahtuma-infraa.

Tutustu mainospaikkahinnastoon ja varaa mainospaikkasi täältä:

Varaa mainospaikka täältä 

Jäsenmaksut 

Hinnasto voimassa 04/2023 alkaen

LIIKEYRITYKSET (kaikkiin hintoihin lisätään alv.)

Työntekijää       Vuosimaksu
1-2                       101 euroa
3-5                      300 euroa
6-10                    421 euroa
11-15                    716 euroa
16-20                  1132 euroa
21-50                  1883 euroa
51-                       Erikoismaksuluokan mukaan
 
ERIKOISMAKSULUOKKA (mm. kauppakeskukset, konsernit, ketjut)
Vuosimaksu määritellään tapauskohtaisesti esimerkiksi kokoluokan, toimipisteiden/henkilöstön määrän, kiinteistön koon mukaan.

KIINTEISTÖT
Vuosimaksu perustuu Kuopion ruutukaava-alueella sijaitsevan liike- ja toimistotilan kerrosalan neliömäärään, 0.44 euroa neliömetriltä. Mikäli omistuspohja on sama, eli liiketoiminta tapahtuu kiinteistön omistajan toimesta, maksu määritellään erikoismaksuluokan mukaan.

KANNATUSJÄSENET, YHDISTYKSET JA YHTEISÖT
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä keskusta-alueen yksityiset henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat olla taloudellisesti tukemassa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenten sekä yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on 151€.

YHTEISTYÖKUMPPANUUS
Teemme mielellään yhteistyötä yli ydinkeskustan rajojen, myös muiden lähialueen toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppanuus voi sisältää esimerkiksi näkyvyyden Kuopion keskustan kartassa ja ilovekuopio.fi sivustolla, tai mahdollistaa osallistumisen erilaisiin yhteiskampanjoihin tai tapahtumiin yhteistyökumppanina. Vuosittainen kumppanimaksu määräytyy tapauskohtaisesti sovitun yhteistyön sisällön mukaan.

 

Hae jäseneksi!

Ota yhteyttä joko suoraan tai oheisella lomakkeella.

Jäsenenä saat yrityksesi tiedot I Love Kuopio -sivustolle ja voit osallistua keskustan yhteiskampanjoihin sekä I Love Kuopio- etukampanjoihin.

puh. +358 44 722 6074

toimisto@kuopionkeskus.fi

KUOPION KAUPUNKIKESKUSTAN KEHITTÄMISYHDISTYS RY.