Tervetuloa yhteisöön, jonka tekemisellä on vaikutusta!

I Love Kuopio markkinointisivustolla tavoitat ihmiset kaupungin keskeisimmällä paraatipaikalla - Kuopion keskustan kaupunkioppaassa! Sivustolla nostamme esille Kuopion keskustan upeita yrityksiä ja valovoimaisia yrittäjiä, tapahtumia, nähtävyyksiä, ajanviettovinkkejä ja faktoja Kuopion keskustasta.

Lue lisää

Haluatko olla mukana rakentamassa eläväistä Kuopion kaupunkikeskustaa? Liity jäseneksemme!

Yhteistyössä on voimaa.
Jäsenenä olet osa Kuopion keskustan yhteistyöverkostoa, jonka keskiössä ovat aidot kohtaamiset, yhteiset oivallukset,  keskustan vetovoiman, yhteistyön ja toiminnan kehittäminen
- kukin omalla panoksellaan. 

Mitä jäsenyys sisältää?

Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan huipputekijöistä koostuvaan yhteisöön, suunnittelemaan ja kehittämään yhteistyötä ja toimintaa. Jäsenmaksulla saat yrityksesi mukaan vuosittain päivitettävään keskustan opaskartaan sekä  Ilovekuopio.fi -markkinointisivustolle.

Jäsenenä olet mukana tukemassa kaupunkikeskustaa elävöittäviä tapahtumia.Voit halutessasi osallistua erilaisiin jäsentilaisuuksiin, markkinointikampanjoihin, tempauksiin tai hakea mukaan työryhmätoimintaan. Jäsenenä saat myös tunnukset yritysten yhteistyöalustalle, jonka kautta voit tutustua muihin toimijoihin ja osallistua  kampanjoihin, ideointiin ja keskusteluun ajankohtaisista asioista.

Meillä yhdessä tekemisessä vain mielikuvitus on rajana. Voit osallistua toimintaan haluamallasi tavalla ja omien mahdollisuuksiesi mukaan!

 

elinvoimailtapäivä

Olet meille tärkeä

Kuopion keskusta on tunnettu savolaisen välittömästä, henkilökohtaisesta, lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelukulttuurista. Jakamalla yhteistä viestiä eläväisestä, vetovoimaisesta ja monipuolisesta kaupunkikeskustasta tapahtumineen, liikkeineen ja upeine ihmisineen, varmistamme, että Kuopion keskusta pysyy mielessä ja tuntuu sydämessä asti. 

Tällä alustalla pääset jakamaan tietoa yrityksestäsi ja sen palveluista asiakkaille, sekä hyödyntämään yritysverkoston supervoimat. Keskustan toimijoiden oma yhteistyöalusta on nyt avoinna! Kai haluat olla mukana?

Hae jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta

Yhdessä olemme enemmän!

Kuopion Keskus on voittoa tavoittelematon yhdistys. Siten kaikki jäsenmaksuina tai markkinointimaksuina keräämämme varat suuntautuvat keskustan elinvoimaisuutta ja elävyyttä tukevaan toimintaan - markkinointiin, tapahtumiin, kampanjoihin, sekä yhteistyön kehittämiseen ja tiivistämiseen.

Yhdistys on mukana omalla panoksellaan rakentamassa keskustan vetovoimaa tuottamalla lukuisia erilaisia tapahtumia - aina Lasten Lelukirppiksistä yli 100.000 asiakasta liikuttavaan Kuopion Joulutori tapahtumaan saakka. Teemme mielellämme yhteistyötä alueen yritysten kanssa erilaisiin tapahtumiin, kampanjoihin, tempauksiin ja markkinointiin liittyen. 

Lue lisää yhdistyksestä

Kuopion joulutori


Kuopion keskustan yrittäjä - lisää oma kausietu etupassiin!

I Love Kuopio -passi on Kuopion keskustan liikkeiden yhteinen etupassi, jolla asiakas saa rahanarvoisia etuja, ja mukana olevat liikkeet suosittelun ja kumppaniverkoston tuottamaa lisäkauppaa. I Love Kuopio passi rakentuu ILoveKuopio.fi verkkosivuille.  Passin edut lisätään kirjautumalla I Love Kuopio yhteistyöalustalle. 

 

Jäsenmaksut 2023

 

LIIKEYRITYKSET (kaikkiin hintoihin lisätään alv.)

Työntekijää       Vuosimaksu
1-2                       101 euroa
3-5                      300 euroa
6-10                    421 euroa
11-15                    716 euroa
16-20                  1132 euroa
21-50                  1883 euroa
51-                       Erikoismaksuluokan mukaan
 
ERIKOISMAKSULUOKKA (mm. kauppakeskukset, konsernit, ketjut)
Vuosimaksu määritellään tapauskohtaisesti esimerkiksi kokoluokan, toimipisteiden/henkilöstön määrän, kiinteistön koon mukaan.

KIINTEISTÖT
Vuosimaksu perustuu Kuopion ruutukaava-alueella sijaitsevan liike- ja toimistotilan kerrosalan neliömäärään, 0.44 euroa neliömetriltä. Mikäli omistuspohja on sama, eli liiketoiminta tapahtuu kiinteistön omistajan toimesta, maksu määritellään erikoismaksuluokan mukaan.

KANNATUSJÄSENET, YHDISTYKSET JA YHTEISÖT
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä kaikki yksityiset henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat olla taloudellisesti tukemassa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenten sekä yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on 151€.

 

Hae jäseneksi!

Ota yhteyttä joko suoraan tai oheisella lomakkeella.

Jäsenenä saat yrityksesi tiedot I Love Kuopio -sivustolle ja voit osallistua keskustan yhteiskampanjoihin sekä I Love Kuopio- etukampanjoihin.

puh. +358 44 722 6074

toimisto@kuopionkeskus.fi

KUOPION KAUPUNKIKESKUSTAN KEHITTÄMISYHDISTYS RY.

Mainospaikka Kuopion sydämestä

Yli 200-vuotias Kuopion kauppatori sijaitsee keskellä Kuopion keskustaa ja sen kaupallisia palveluita. Kauppatori on suosittu kohtaamispaikka ja sen läpi kuljetaan toria ympäröiviin liikekeskuksiin, kauppahalliin sekä Toriparkkiin. Kauppatorilla järjestetään vuosittain myös kymmeniä tapahtumia, jotka houkuttelevat runsaasti ihmisiä keskustaan.

Kauppatorin mainosnäyttö sijaitsee suuren torilavan vieressä, Kuopion kaupungintalon edustalla. Näyttö tarjoaa paitsi upean ja keskeisen mainospaikan torilla, se tarjoaa myös ihmisiä kiinnostavaa sisältöä vuoden ympäri. 

Kauppatorin näyttö ei ole vain mainoskanava - se on uutiskanava paikallisista tapahtumista sekä tapahtuma-alusta, jonka kautta voidaan toteuttaa kisakatsomoita, leffanäytöksiä, streemata kiinnostavaa sisältöä torille sekä rakentaa entistä parempaa tapahtuma-infraa.

Varaa mainospaikkasi varaussivulta:

Varaa mainospaikka täältä