I love Kuopio

Tervetuloa mukaan yhteisöön, jonka tekemisellä on vaikutusta!

I Love Kuopio markkinointisivustolla tavoitat ihmiset kaupungin keskeisimmällä paraatipaikalla – niin digitaalisesti kuin myös paikan päällä.

Lue lisää

Haluatko olla mukana rakentamassa elävää Kuopion kaupunkikeskustaa? Liity jäseneksemme!

Yhteistyössä on voimaa.
Jäsenenä pääset mukaan Kuopion keskustan yritysverkostoon, jonka keskiössä ovat aidot kohtaamiset, yhteiset oivallukset,  keskustan vetovoiman, yhteistyön ja toiminnan kehittäminen - kukin omalla panoksellaan. 

Mitä jäsenyys sisältää?

Jäsenmaksun myötä olet osa huipputekijöistä koostuvaa yrittäjäyhteisöämme. Yrityksesi on mukana vuosittain päivitettävässä keskustan opaskartassa sekä Ilovekuopio.fi -markkinointisivustolla.

Jäsenä olet myös mukana tukemassa kaupunkikeskustaa elävöittäviä tapahtumia. Voit osallistua erilaisiin jäsentilaisuuksiin, markkinointikampanjoihin, tempauksiin, avoimiin kampanjatyöryhmän tapaamisiin tai hakea mukaan työryhmätoimintaan -  haluamallasi tavalla ja omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Meillä yhdessä tekeminen on tapa ja vain mielikuvitus on rajana. 

Meillä jokainen päivä on yrittäjän päivä

Olet meille tärkeä

Kuopion keskustan yritykset ja yrittäjät ovat tunnettuja savolaisen välittömästä, henkilökohtaisesta, lämpimästä ja aidosta asiakaspalvelukulttuurista.  Jakamalla yhteistä viestiä vetovoimaisesta ja monipuolisesta kaupunkikeskustasta tapahtumineen, liikkeineen ja upeine ihmisineen, varmistamme, että Kuopion keskusta pysyy mielessä ja tuntuu sydämessä asti. 

Elämystentekijät

Kuopion Keskus on voittoa tavoittelematon yhdistys - kaikki jäsenmaksuina tai markkinointimaksuina keräämämme varat suuntautuvat keskustan elinvoimaisuutta ja elävyyttä tukevaan toimintaan.

Yhdistyksen vuosimaksulla ( alk. 92€ / v.) katetaan erilaisia kaupunkikeskustan kehittämistoimia ja -hankkeita, kymmeniä tapahtumia ja yhteismarkkinointikampanjoita sekä yhdistyksen toiminnan yleiskuluja.

Yhdistys tuottaa omalla panoksellaan elämyksiä katukuvaan.

Lue lisää yhdistyksestä

Kuopion joulutori

Jäsenmaksut 2022

 

LIIKEYRITYKSET

Työntekijää       Vuosimaksu
1-2                       92 euroa
3-5                      273 euroa
6-10                    383 euroa
11-15                    651 euroa
16-20                  1029 euroa
21-50                  1712 euroa
51-                       Erikoismaksuluokan mukaan
 
ERIKOISMAKSULUOKKA (mm. kauppakeskukset, konsernit, ketjut)
Vuosimaksu määritellään tapauskohtaisesti esimerkiksi kokoluokan, toimipisteiden/henkilöstön määrän, kiinteistön koon mukaan.

KIINTEISTÖT
Vuosimaksu perustuu Kuopion ruutukaava-alueella sijaitsevan liike- ja toimistotilan kerrosalan neliömäärään, 0.40 euroa neliömetriltä. Mikäli omistuspohja on sama, eli liiketoiminta tapahtuu kiinteistön omistajan toimesta, maksu määritellään erikoismaksuluokan mukaan.

KANNATUSJÄSENET, YHDISTYKSET JA YHTEISÖT
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä kaikki yksityiset henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat olla taloudellisesti tukemassa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenten sekä yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on 137€.

Kysymyksiä, palautetta?
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin joko suoraan tai oheisella lomakkeella

Toimisto
puh.  044 722 6074
toimisto@kuopionkeskus.fi