Palvelun käyttöehdot


 
Päivitetty 21.3.2023

I Love Kuopio etupassin käyttöehdot

[ 1 ] Tervetuloa käyttämään Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys ry:n (jäljempänä: palveluntarjoaja) I Love Kuopio etupassia (jäljempänä: palvelu). Palvelu on saatavilla www.ilovekuopio.fi verkkosivuilla. 
Palvelun käyttäminen on osoitus siitä, että asiakas (jäljempänä: käyttäjä) hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Palvelun käyttäminen on kielletty, mikäli käyttäjä ei hyväksy käyttöehtoja tai jotain osaa niistä. 

[ 2 ] Palvelun käyttöönotto vaatii kirjautumisen. Kirjautumisvaihtoehdoksi käy Gmail-, Facebook- tai jokin muu käyttäjän henkilökohtainen sähköpostiosoite. Käyttäjällä on oikeus ottaa palvelu käyttöön vain yhdellä kirjautumisvaihtoehdolla, palvelua voi kuitenkin käyttää useamman laitteen kautta. 

[ 3 ] Mikäli käyttäjä välittää palvelun kautta palveluntarjoajalle henkilötietoja, käyttäjän tulee antaa itsestään oikeat tiedot. Käyttäjän ei tule välittää palveluntarjoajalle mitään luottamuksellisia tietoja palvelun välityksellä. Käyttäjä hyväksyy, ettei käyttäjän ja hänen puolestaan toimivien henkilöiden palveluntarjoajalle palvelun kautta välittämiä tietoja tai aineistoa pidetä luottamuksellisena tai oikeuksilla suojattuina.

[ 4 ] Palveluntarjoaja saattaa sisällyttää palveluun linkkejä kolmansien ylläpitämiin internet-sivustoihin. Tällaisten linkkien käyttäminen siirtää käyttäjän pois palvelusta. Palveluntarjoaja ei valvo tai tarkista ulkopuolisten internet-sivustojen sisältöä, eikä palveluntarjoaja vastaa kyseisten internet-sivustojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tietoturvasta. Palveluntarjoaja kehottaa käyttäjää tutustumaan huolellisesti linkitetyn Internet-sivuston omiin käyttöehtoihin ennen käytön aloittamista.

[ 5 ] I Love Kuopio etupassin edut ovat jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaisia kertaetuja. Käyttäjän tulee näyttää etupassista käytettävää etua henkilökunnalle ennen palvelun käyttöönottoa. 
Käyttäjä saa I Love Kuopio etupassin edut käyttöönsä kirjautumisen jälkeen valitsemalla etupassista käytettävän edun ja painamalla painiketta ”käytä etu”. Käyttäjän tulee käyttää etu palvelun ilmoittaman aikaikkunan sisällä. Käyttäjä näkee kirjautuneena omat käytetyt sekä käyttämättömät etupassin edut. 
Suosittelemme vahvistamaan edun vasta maksutapahtuman yhteydessä. HUOM! Vahvistamisen jälkeen etu on käytetty, eikä sitä voi palauttaa uudelleen käyttöön.

[ 6 ] I Love Kuopio etupassin edut ovat voimassa etukortissa määritetyn ajan, ellei toisin mainita.  
”Kaksi yhden hinnalla” -eduissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on aina veloitukseton.

[ 7 ] I Love Kuopio etupassin edut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin, ellei jäsenyritys toisin ilmoita. Edut ovat tarkoitettu yhdelle hengelle, ellei toisin mainita.

[ 8 ] Palveluun mukaan osallistuneet yritykset sitoutuvat antamaan toimittamansa etutiedot käyttäjälle koko edun voimassaoloajan.

[ 9 ] Palvelussa etuja tarjoava yritys on vastuussa tarjoustietojen oikeellisuudesta.

[ 10 ] Palveluntarjoaja ei vastaa yrityksen palveluun antamista etutiedoista, eikä puutu käyttäjän ja etuja tarjoavan yrityksen väliseen kaupankäyntiin.  

[ 11 ] Palveluntarjoaja tekee parhaansa, että palvelu olisi käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. 
Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa palvelun keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta, eikä teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon tms. muuttumisesta tai katoamisesta.