Satamakirppis 14.8.2022

TERVETULOA SATAMAKIRPPIKSELLE 


Elokuun kirppis järjestetään sunnuntaina 14.8.2022 klo 9-14 satamatorilla (säävaraus).

 

Myyntipaikat:

MYYNTIPAIKKA 10€
Satamakirppis on pääosin "vilttikirppis", jonne saavutaan omalla myyntikalustolla (alue n.3m x 3m, mukaan oma viltti, rekki, pöytä tms). HUOM. Vilttipaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan paikat otetaan tapahtuman henkilökunnan ohjeistamana saapumisjärjestyksessä kirppispäivänä klo 8 alkaen.


TAKAKONTTIPAIKKA 15€
Tapahtumassa on myös autoille tarkoitettuja takakonttimyyntipaikkoja, jotka tulee varata etukäteen. HUOM. Näitä paikkoja on rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauksia otetaan vastaan kunkin kirppiskuukauden ensimmäisestä päivästä lähtien. Hinta sisältää paikan yhdelle henkilöautolle tai peräkärrylle.

Paikkavaraukset ja tiedustelut torivalvojalta 1.8. alkaen,
ma-pe välillä numerosta 044-493 4734 tai torivalvoja@kuopionkeskus.fi


Tärkeä lisätieto myyjille
Pysäköinti ja huoltoajo on kirppisalueilla tapahtuman aikana kielletty. Myyjien käyttöön ei ole erikseen varattuna maksutonta pysäköintiä. Hyödynnäthän alueen kadunvarsipysäköintipaikkoja tai satama-alueen maksullisia parkkialueita.


Huom. Tapahtumalla on säävaraus. Satamakirppiksen mahdollinen peruuntuminen ilmoitetaan tapahtuman Facebook -sivuilla (Satamakirppis). Muistathan seurailla ilmoittelua!


***

Tapahtuman järjestää Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.

Tapahtuman tiedot

14.08.2022 09:00 - 14:00

Kauppakatu 1

AUKIOLOAJAT
sunnuntai    9 - 14