Carlson tavaratalo

Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Valikoimissa ovat muodikkaat vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelu- sekä lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat sekä sisustustuotteet. Oma maahantuonti ja tunnetut tuotemerkit takaavat kattavan tuotevalikoiman.

Carlson on perustettu vuonna 1859. Nykyinen Tori-Carlsonin kiinteistö valmistui 1929. Tavaratalo ja Hotelli Atlas ovat hallinneet vaikuttavasti kuopiolaista torinäkymää siitä saakka. Marraskuussa 2011 Kuopiossa torin laidalla sijaitseva Tori-Carlsonin kiinteistö remontoitiin täysin.

Kauppakadun ja Haapaneimenkadun kulmalla tavaratalo Carlsonin uusiin tiloihin sijoittuivat vaatetus-, jalkine-, lasten- sekä kosmetiikkaosastot ja Espresso House. Tavaratalon toisesta rakennuksesta Kauppakadun ja Ajurinkadun kulmassa löytyy lasten tarvikkeita, kirpputori – Citypörssi, urheilu ja vapaa-aika tuotteita, sisustustuotteita, astioita, sekä myös Thairavintola – Samruai.

Kauppakatu 36
70110 Kuopio

020 742 7040
www.carlson.fi

AUKIOLOAJAT

Maanantai   9 - 19
Tiistai   9 - 19
Keskiviikko   9 - 19
Torstai   9 - 19
Perjantai   9 - 19
Lauantai   10 - 17

Ajankohtaista