Hotelli Lapland Hotels Kuopio

Hotelli Lapland Hotels Kuopio

KUOPION OMAT SARVET VIHDOIN TÄÄLLÄ

Lapland Hotels Kuopio on pohjoisen talven raikkaudesta ja tunturien kesästä voimaa ammentava hotelli. Kolmen kaupungin, Oulun, Tampereen ja Helsingin kautta kuljettuamme olemme vihdoin saapuneet Savon puhtaille maille ja tuoneet mukanamme Lapin rentouden ja moderniuden.

Huoneidemme tunnelma on ylistys pohjoisen kotoisuudelle ja laadulle. Keskiössä on pohjoisen unenomaiset hetket, joista voi nauttia hotelliamme varten valmistetuissa ainutlaatuisissa sängyissä.


•6 kokoustilaa
•139 huonetta
•Lapland Hotels Shop
•Lounge Bar
•Kitchen & Bar Gallá
•Lemmikkihuoneita saatavilla
•Esteettömiä sekä allergiaystävällisiä huoneita saatavilla

Hotellin kokouskerroksen kuusi kokoustilaa kertovat pohjoisen tarinaa ryhmille ja kokoustajille. Upeiden tilojen keskellä voi istuutua valkian ääreen ja lähteä matkaan pohjoisen aavoille.

Lapin rauhaa vai mystiikkaa – sinä päätät.


Gallá Kitchen & Bar

Modernit ja luonnolliset pohjoisen maut luovat illalliseemme ainutlaatuisen matkan Lapin tuntureille ja järville. Yllätysmenumme on illallisemme päätähti, sillä sen luomiseen olemme käyttäneet kaiken tietotaitomme, minkä Lapin maat ovat meille opettaneet. Lounasaikaan bistrolistan tulevaisuuden klassikot ottavat etusijan listaltamme.

Aamuisin tarjoilemme raikkaita ja puhtaita makuja sisältävän aamiaisen, jonka äärelle koko Kuopio on kutsuttu. Aamiaisella havunoksien siimeksestä löytyvät muun muassa pohjoisen kaloja, marjoja, smoothieita, ylpeydenaihettamme kaurahelmipuuroa sekä esimerkiksi rautukukkoa. Gallán astiasto on Tero Mäntykankaan ja Anu Pentikin yhteisen suunnittelun tuotosta.

Ravintolassa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa.

 
***
Lapland Hotels Kuopio Puijonkatu 32, 70110 Kuopio

Reception +358 17 5528 800 kuopio@laplandhotels.com
Restaurant +358 17 5528 803 galla@laplandhotels.com
Sales: +358 (0)17 5528802 sales.kuopio@laplandhotels.com

www.laplandhotels.com
www.kitchengalla.fi

AUKIOLOAJAT
maanantai    00 - 00
tiistai    00 - 00
keskiviikko    00 - 00
torstai    00 - 00
perjantai    00 - 00
lauantai    00 - 00
sunnuntai    00 - 00

Ajankohtaista