Huonepakopeli Kuopio

Huonepakopeli Kuopio


Kestättekö jännitystä? Pysyykö pää kylmänä? Selviättekö pulmista 60 minuutissa? 

Haapaniemenkadulla on vuodesta 2020 toiminut “room escape” -pelilajiin kuuluva Huonepakopeli! Room escape -peleissä yritetään ryhmän kanssa yhdessä selvittää pakohuoneen pulmat ja tehtävät alle 60 minuutissa.

Room escape -elämyksestä saa parhaimman irti porukassa. Yhdessä ratkotaan pakohuoneen pulmia ja tehtäviä ja päästään lähemmäksi pelin huipennusta! Jos tuntuu, että pulmasta ei selviä, niin kysytään vinkkiä peliohjaajalta, joka on yhteydessä pakohuoneeseen kameroiden, mikkien ja ruudun avulla.

Huonepakopelin pelit ovat lapsillekin sopivia, mutta haastavia elämyspelejä. Huonepakopelin Maya-temppelissä etsitään ikivanhaa ja arvokasta aarretta, ja Psykopaatti-teemassa on päästävä ulos maskin takana piilottelevan psykopaatin kourista. Selviättekö näistä yhden tunnin aikana?

Huonepakopeli avoinna maanantaista lauantaihin kalenterivarauksilla. Saman päivän peliin voi soittaa ja kysyä mahdollisuutta pelielämykseen.

Varaus ja peliin saapuminen: varaa pakopeli sivuston kautta haluamallesi päivälle ja ryhmämäärälle, min. 2 ja max 8 henkilöä. Saavu paikalle 15 minuuttia aikaisemmin niin saatte hyvän ohjeistuksen ja  pohjustuksen peliin.

Pelin hinta riippuu ryhmän koosta: esimerkiksi 3 henkilön peli maksaa 33€/hlö ja 6 henkilön peli 22€/hlö. Maksu tapahtuu paikan päällä. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät suomalaiset pankki- ja luottokortit, sekä Smartum-setelit ja –kortti (vain 5e arvoiset Smartum-setelit), ePassi, Edenred, Elämyslahjat, sekä Gifti-lahjakortit. Yrityksille ja yhdistyksille (verkko)laskutus, laskutuslisä 4 €.

Korona-aikana tilojen puhdistuksesta huolehditaan ohjeiden mukaisesti. Saavuthan paikalle maskin kanssa.

Alunperin Joensuusta lähtöisin oleva peliyritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015 ja nykyinen yrittäjä Olli Hirvikangas siirtyi päätoimiselta musiikkialan töistä pakopelien maailmaan vuodesta 2020. Pelejä ideoidaan, viedään eteenpäin ja rakennetaan koko ajan lisää. Monialainen työporukka loihtii Joensuussa,  Kuopiossa ja Jyväskylässä huippuelämyksiä kaikille!

Tutustu lisää peleihin Huonepakopelin sivustolla!

Tervetuloa haastamaan itsesi!

Ajankohtaista