Ale Pupi

Kotona hyvä - Alessa paras!


K18

Ale Pupi on enemmän kuin olohuone – se on omannäköisen ja lämminhenkisen viihtyvyyden seuraava taso. Aleen on helppo astua sisään, ja siellä olet heti kuin kotonasi. Katso urheilua, pelaa pelejä, vaihda kuulumiset kavereiden kanssa tai ole kaikessa rauhassa ihan itseksesi. Olipa päivän fiilis tai tahtotila millainen tahansa, Alessa tunnet itsesi aina tervetulleeksi, osaksi samaa perhettä.

Ale Pupi sijaitsee keskeisellä paikalla Kauppakadun ravintolakorttelissa Kuopion sydämessä. Oli kyseessä sitten huippujalkapallo, koripallo, F1, jääkiekko, mäkihypyn maailmancup tai vaikka roller derby, Ale Pupista löytyy sekä isoja screenejä että tunnelmaa. Kysy henkilökunnaltamme kiinnostavista peleistä jos ne eivät ole vielä listalla. Ale Pupiin on helppo tulla, joko katsomaan urheilua screeniltä tai vaikka pelaamaan biljardia bissen ääreen.

Synttärit, opiskelijabileet tai joukkueen virkistysilta Alella? Hyvä idea! Ravintolassa on 300 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen kerrokseen. Kesäisin lisäpaikkoja tuo Kauppakadulla sijaitseva aurinkoinen terassi. Tilaisuudet räätälöidään toiveiden mukaan. 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
Maanantai   09 - 24
Tiistai   09 - 24
Keskiviikko   09 - 02
Torstai    09 - 02
Perjantai    09 - 02
Lauantai    09 - 02
Sunnuntai   09 - 24

Ajankohtaista