Askartelukulma

Askartelukulma on käsillä tekevän unelmakauppa! Laajasta valikoimastamme löydät monipuoliset askartelu- ja taidetarvikkeet sekä korutarvikkeet, pienoismallit ja ammattitaitoisen kehystyspalvelun.

Myymälä sijaitsee Kuopion keskustassa aivan torin vieressä Kauppakeskus H-talossa. Iloinen ja avulias henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi tuotteet, suunnittelitpa sitten kutsukortteja tai vaikkapa taideprojektia!

Löydät runsaasti pysäköintilaa toripysäköinnistä sekä Kauppakeskus Minnan ja Aapelin pysäköintihalleista. Kaikki nämä ovat myymälän välittömässä läheisyydessä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

3

Monipuolinen ja laaja valikoima

2

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

2

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

2

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

Askartelukulma on jo yli 40 vuotta Kuopiossa palvellut perheyritys. Myymälä sijaitsee Kuopion keskustassa aivan torin vieressä Kauppakeskus H-talossa. Iloinen ja avulias henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi tuotteet, suunnittelitpa sitten kutsukortteja tai vaikkapa taideprojektia!

Myymälän valikoimaan kuuluu askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi pienoismallit ja kehystyspalvelu. Löydät runsaasti pysäköintilaa toripysäköinnistä sekä Kauppakeskus Minnan ja Aapelin pysäköintihalleista. Kaikki nämä ovat myymälän välittömässä läheisyydessä.

Ajankohtaista