Ateljee Keltainen Talo

Tuoretta kuopiolaista designia – aitoa kädenjälkeä, ekologista ajattelua, arjen ilopilkkuja ja persoonallisia käyttötuotteita omaan kotiin tai lahjaksi! Ateljee Keltaisen Talon designpuodista löydät muun muassa käsinpainetut keittiöpyyhkeet, leikkuulaudat, tarjottimet, kortit, vihkot, sisustusjulisteet, tyynynpäälliset, kassit.

Kaikilla tuotteilla on tekijä ja tarina, ne ovat lähtöisin kuopiolaisten suunnittelijoiden Emmi Niikon ja Jonna Silvennoisen työpöydältä ja lähes kaikki myös valmistetaan ympäristöystävällisenä lähituotantona Kuopiossa. Ateljee Keltaisen Talon tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -merkit tunnustuksena korkealaatuisesta kotimaisesta työstä.

Puodista saat myös Kuopion torin suositut nimikkotuotteet muun muassa Mualiman napa -paidat, -magneetit ja -kangasmerkit sekä valikoidusti myös muuta paikallista pientuotantoa.

Puoti löytyy Kuopion torin alta Apajasta, nepalilaisen ravintolan vastapäätä, liiketilasta nro 5. Tuotteita voit myös tilata ja yrityksen tarinaan tutustua ennakkoon verkkokaupassa.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT

Tiistai   11 - 17.30
Keskiviikko   11 - 17.30
Torstai   11 - 17.30
Perjantai   11 - 17.30
Lauantai   10 - 15

Ajankohtaista