Bar Nousu

Itsensä ympäröiminen sellaisilla ihmisillä, joiden seurassa ei tarvitse yrittää olla mitään. Ihmisten, jotka vittuilullaan osoittavat aitoa välittämistä, ystävyyttä ja läheisyyttä. Sellaista lämminhenkistä höpöstelyä. Nousu on sopivasti kaoottinen tunne, jossa vähemmän vakavat itsetutkiskelun hetket pakottavat myöntämään itsellemme, että pidämme tästä

Kynnys Nousuun on matala, mutta sen symbolinen mittakaava universumien välisen ulottuvuusportin luokkaa. Ulkoa päin Bar Nousu näyttäytynee joillekkin jumalattomana anarkiana (tai näin olemme kuulleet). Totuus on kuitenkin se, että kynnyksen sisäpuolella suksi luistaa, juoma on kylmää ja asioilla on tapana loksahtaa paikoilleen.

Nousu ihailee after ski -meininkiä, huonoja päätöksiä, hyviä päätöksiä, Ritari Ässää, pöydällä tanssimista, värikkäitä tarroja, Eddie Edwardsia, yksinkertaisuutta, huonoja iskuryrityksiä (jotka toimivat juuri siksi), eläinasuja ja ajatusta siitä, että maapallon reunalta voisi pudota.

Bar Nousu on #jokapäivätappiinasti action-kohtaus, kaikkien aistien kokonaisratkaisu ja kolmesta eri todellisuudesta koostuva kuopiolainen baarikokonaisuus.

Nimi on enne. Elämän tarkoituksen lisäksi nimeemme kätkeytyy suuri viisaus. Nousu on nimittäin huipulle pääsemistä tärkeämpää. Olisi hiton surullista kuulla, että on saavuttanut huipun. Että tämä oli nyt tässä, eikä jäljelle ole kuin tie alaspäin. Nousu on matka. Se on liikettä ja kasvua sekä uskoa huomiseen. Siksi nousu on huomennakin.

Juuri nyt on hyvä hetki juhlia!

Ikärajat:
su-to: K18
pe-la: K20

AUKIOLOAJAT

maanantai    19 - 05

tiistai    19 - 05

keskiviikko    19 - 05

torstai    19 - 05

perjantai    19 - 05

lauantai    19 - 05

sunnuntai    19 - 05

Ajankohtaista