Burtsow Kahvila-Konditoria

Kuopion kauppahallin Burtsow Konditoria-myymälässä asiakkaita palvelee iloinen ja hyväntuulinen henkilökunta, jolla on ilo myydä hyviä ja aidoista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Burtsowin asiakkailta sateleekin kiitosta maukkaista purtavista ja Burtsowin pienen kahvilan tunnelmasta, parempia kotileipomotuotteita saa hakea!

Kahvilan omistaja Hanna Kokko toimii yrittäjänä Burtsowin konditoria-myymälässä. Hän osti valmiin liiketoimen kahdeksan vuotta sitten ja jatkoi kaupunkilaisten suosimaa kahvilatoimintaa. Burtsow on tunnettu vanhan, perinteisen reseptin mukaisesti tehdyistä, suurikokoisista ja runsaalla kardemummalla maustetuista pullista, sekä reilun kokoisista leivoksistaan.

Burtsowilla on oma kotileipomo Rissalan lentokentän lähettyvillä. Siellä valmistuvat kauppahalliin aamuisin kuljetettavat uunituoreet pullat ja herkulliset leivokset. Jättipullien lisäksi konditoria-myymälän valikoimista löytyy maukkaita voileipäkakkuja, pullapitkoja, pikkusuolaisia sekä pikkumakeita leivonnaisia. Gluteenittomillekin on oma valikoimansa.

Paikan päällä herkuttelun lisäksi Burtsowilta valmistuu tilauksesta erilaiset täytekakut ylioppilasjuhlista aina äitienpäivään.

Burtsowin herkullisia leivonnaisia löytyy myös toisesta myymälästä Kuopion Päivärannasta, K-Citymarketin tiloista.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

3

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

3

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

2

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

2

Korkealaatuiset tuotteet

2

Rento ja kodikas miljöö

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Edullinen hintataso

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

Kauppahalli
70110 Kuopio

017 261 1161
burtsow.fi

AUKIOLOAJAT
maanantai    8 - 17
tiistai    8 - 17
keskiviikko    8 - 17
torstai    8 - 17
perjantai    8 - 17
lauantai    8 - 15

Ajankohtaista