CAP-Autokoulu

CAP on Suomen suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. Tervetuloa Suomen suosituimman autokoulun kyytiin!

CAP-Autokoulu Kuopio suorastaan kutsuu luokseen. Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Kauppakatu 41:een. Toimipiste sijaitsee Kauppakeskus Vihtorissa, Mualiman Navasta hieman oikealle. Sisäänkäynti toimipisteeseen tapahtuu Kirjastokadun ja Puijonkadun kulmasta.

Meillä CAP Kuopiossa huumoria ei säästellä ja läppändeeros lentää, mutta siitä huolimatta onnistumme olemaan samaan aikaan myös asiallisia ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Erikoisen paljon tiedämme AM, A , B, Be – korttien suorittamisesta. CAP Kuopiolla on kaksipyöräisten käsittelyharjoitteluun oma rauhallinen kenttä Kelloniemessä. Lisäksi opettajillamme on rutkasti kokemusta rahti- ja linja-autoliikenteestä sekä taksityöstä.

Tule kahville iloiseen ja pirtsakkaan autokouluumme, jossa hurtti huumori sekoittuu vankkaan asiantuntemukseen. 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Avainsanat

autokoulu ajo-opetus

Kauppakatu 41
70100 Kuopio

050 913 0300
kuopio@cap.fi
www.cap.fi/fi

Ajankohtaista