Coffee House


Coffee House on raikas, viihtyisä ja moderni kahvilabaari ihmisvilinän läheisyydessä. Coffee Housessa nautiskellaan laadukkaista espressopohjaisista kahvijuomista, viineistä ja makeista ja suolaisista kahvilatuotteista aamusta iltaan.

Osuupa taukosi paikka aamun tunneille, keskelle päivää tai työpäivän päätteeksi, Coffee Housesta löydät raikkaita salaatteja, maukkaita leipiä ja herkullisia leivonnaisia yksin, kaksin tai kimpassa nautittavaksi.

Coffee Housesta löytyvät eväät ihanaan uuteen päivään.
Valinnan vapautta ja makujen runsautta sinun makuusi!

***

Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy mm. viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.
 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Korkealaatuiset tuotteet

1

Rento ja kodikas miljöö

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

Avainsanat

Kahvila

AUKIOLOAJAT
maanantai    7.30 - 20.00
tiistai    7.30 - 20.00
keskiviikko    7.30 - 20.00
torstai    7.30 - 20.00
perjantai    7.30 - 21.00
lauantai    9.00 - 21.00
sunnuntai    10.00 - 20.00

Tarkistathan ajantasaiset aukioloajat kahvilan omilta sivuilta.

Ajankohtaista