Döner26 & GOSalad

Tervetuloa nauttimaan gourmet-kebabia Food&Joy ravintolamaailmaan!

Gourmet kebab-annoksia tarjoileva Döner26 ravintola on osa PeeÄssän Food&Joy -ravintolakokonaisuutta. Tuoreisiin focaccia-leipiin koottavat annokset saavat suussa sulavat makunsa tuoreista kasviksista, lisukkeista ja itse valittavasta kebab-täytteestä: lammas&nauta, chilikana tai falafel. Oman maun mukaan valitaan myös paikan päällä valmistettu kastike.

Nälkäisemmälle ruokailijalle annokset saa myös aterioina ranskalaisilla tai salaatilla ja juomalla. Döner26:n leipäannosten lisäksi listalta löytyy Iskender- ja Plate- annokset omilla salaateilla ja kastikkeilla. Annokset ovat valmiiksi laktoosittomia ja saatavilla myös gluteenittomalla leivällä.

Döner-annosten makujen taustalla on maailmaa makujen perässä matkannut huippukokki, joka on koonnut ravintolalle gourmet-kebabin makumaailman. Esimerkiksi harissajogurtti -kastikkeen taustalla on pohjoisafrikkalainen, tulisen mausteinen, harissa -maustetahna. 

Döner26 on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta. Annokset ovat jopa yllättäneet ensi kertaa täällä ruokailevat; lähituotannon raikkaista ja paikallisista raaka-aineista koottuja kebabherkkuja on luvattu tulla syömään uudestaan. 

GOSalad -salaattibaari toimii Döner26:n yhteydessä. Jo pelkkä salaattipohja sisältää salaatin lisäksi tomaatin, kurkun, melonin ja tabboulehin. Oman maun ja nälän mukaan valitaan lisätäytteitä ja -lisukkeita. Täältä löytyy loistava vaihtoehto esimerkiksi lounaaksi kun kaipaa jotain raikasta ja kevyttä.

***

Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy muun muassa viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.


Kuvat: Lassi Saijets

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Edullinen hintataso

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Rento ja kodikas miljöö

Avainsanat

ravintola peeässä

Haapaniemenkatu 24-26
70100 Kuopio

050 534 2094
www.raflaamo.fi/fi/kuopio/doner-26

AUKIOLOAJAT

Maanantai   10.30 - 17
Tiistai   10.30 - 17
Keskiviikko   10.30 - 17
Torstai   10.30 - 17
Perjantai   10.30 - 17
Lauantai   11 - 17

Ajankohtaista