Finnkino Scala

Vuonna 2013 Kuopioon avattu Finnkino Scala tarjoaa elokuvien ystäville ensiluokkaiset puitteet parhaaseen mahdolliseen katselukokemukseen.

Kauppa- ja viihdekeskus Minnassa sijaitsevassa Finnkino Scalassa on yhteensä 7 salia, jotka kaikki on varustettu alan parhailla kuva- ja ääniratkaisuilla. Teatteri on täysin digitaalinen. Kaikki elokuvat esitetään digitaalisessa muodossa ja teatterissa on käytössä myös Dolbyn 3D-tekniikkaa. Dolbyn 3D-lasit ovat aikaisempia laseja merkittävästi kevyemmät ja miellyttävämmät käyttää.

Elokuvakeskus on aikaisempaa ympäristöystävällisempi. Käytössä on led-valot jotka kuluttavat vähemmän sähköä ja ovat pitkäikäisempiä. Myös roskien lajitteluun ja kierrätykseen on panostettu aikaisempaa enemmän.

Löytötavarat
Scalan löytötavarat toimitetaan Savon löytötavaratoimistoon.

Pysäköinti
Autoilijat voivat pysäköidä Kauppa- ja Viihdekeskus Minnan pysäköintitiloihin, sivulta näet tarkemmat aukioloajat ja hinnat.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

2

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

2

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

2

Paikallinen helmi – The place to visit

2

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Rento ja kodikas miljöö

Ajankohtaista