Floristin KukkaStudio

Floristin KukkaStudio


Olemme silkkikukkien erikoisliike ja toimipisteemme sijaitsee Kuopion keskustassa, H-Talossa katutasossa, Kauppakatu 32-34. Tarjoamme monipuolisesti ja ammattitaidolla erilaiset silkkikukista tehdyt pöytä-asetelmat, kimput, morsiuskimput, tilakoristelut sekä ovi- ja seinäkoristeet.


Me Floristin KukkaStudiolla rakennamme monipuolisesti kukka-asetelmia, jotka voivat olla suuria, pieniä, koristeellisia tai pelkistettyjä. Valmistamme myös toivotun asetelman silkkikukista, jolloin siitä tulee kestävä, tuoksuton ja helposti puhdistettava koriste. Valmistamme kukka-asetelmia myös asiakkaan omiin astioihin.

Floristin KukkaStudio tarjoaa myös laajan valikoiman erikokoisia silkkisiä viherkasveja ja ruukkukukkia. Valikoimista löytyy vaihtoehtoja pienistä kasveista suuriin puihin ja erilaisiin köynnöksiin. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme pieniä ja suuria kokonaisuuksia silkkikasveista erilaisiin tiloihin sopiviksi, kuten yritysten vastaanotto- ja oleskelutilat, julkiset tilat, kodin sisätilat sekä parvekekoristelut.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia pieniä sisustus- ja lahjatavaroita. Meiltä löytyvät mm. Teddykomppanietin pehmolelut, Kuitukuun tiskirätit, Desicon kynttilät, sekä mailegin ja Dayn tuotteita. Erilaiset puiset ja peltiset rasiat, peilit, kirjanmerkit, lyhdyt ja kyntteliköt, puiset ja metalliset naulakot, käsintehdyt saippuat, pienet patsaat sekä laaja valikoima erilaisia enkeleitä.

 

Tervetuloa ostoksille!


 

AUKIOLOAJAT

Palvelemme:


ma - pe 10-17

la 10-14

 

Ajankohtaista