Nimemme kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen; "Han ko" on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Käyttämiemme raaka-aineiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä makuelämyksiä mahdollisimman tuoreista raaka-aineista. Valikoimastamme löytyy myös monipuolisesti kasvisvaihtoehtoja.
Käyttämiemme raaka-aineiden alkuperä ja laatu ovat tärkeitä asiakkaillemme ja meille. Pyrimme kertomaan toiminnastamme mahdollisimman avoimesti. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki tarjoamamme kalat ja äyriäiset ovat MSC tai ASC -sertifioituja, kestävästi kalastettuja ja kasvatettuja.
Ammattitaitoinen, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tavoitteenamme on tarjota työntekijöillemme mahdollisuuksia tehdä työtä joustavasti eri toimipisteissä ja kaupungeissa sekä kehittyä ja edetä uralla omien tavoitteiden mukaisesti.
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.15 - 18.45
Tiistai 11.15 - 18.45
Keskiviikko 11.15 - 18.45
Torstai 11.15 - 18.45
Perjantai 11.15 - 18.45
Lauantai 12.15 - 18.45