Hesburger Sokos

Hesburgerin herkulliset majoneesit ja kastikkeet tunnetaan läpi Suomen!

Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera, riippumatta siitä, missä toimipaikassa asioit. Perheravintola Hesburgerissa nautit perinteisten hampurilaisaterioiden lisäksi esimerkiksi salaatteja, kananugetteja ja jäätelöä.

Aterian nautit lähes mihin aikaan tahansa; työkiireiden keskellä pistäydyt helposti nopealle lounaalle, iltapäivällä ostosten välissä yksin tai vaikkapa lasten kanssa. Piipahda nopeasti hampurilaiselle tai salaatille, yksin tai perheen ja ystävien kanssa tai ota mukaan!

***

Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy mm. viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.

Haapaniemenkatu 24-26
70110 Kuopio

+358 107629745
www.hesburger.fi/ravintolat/?tid=296

AUKIOLOAJAT
maanantai    10.30 - 21
tiistai    10.30 - 22
keskiviikko    10.30 - 22
torstai    10.30 - 22
perjantai    10.30 - 05
lauantai    10.30 - 01
sunnuntai    12 - 20

Ajankohtaista