Hockey Base

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt kotimainen perheyritys. Panostamme myyjiemme ammattitaitoon, joka monipuolisen valikoiman kanssa mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen juuri oikeanlaisten jääkiekkovarusteiden hankinnassa.

Meitä hockeybaselaisia yhdistää intohimo henkilökohtaiseen asiakaspalveluun sekä ammattitaito laadukkaisiin ratkaisuihin jääkiekkovarusteissa – pelaat sitten ulkojäillä, seurassa tai ammattilaisena. Myymälöidemme ketjulupauksena on antaa kaikille jääkiekkoa pelaaville ja harrastaville alan asiantuntevin palvelu ja paras tuotevalikoima – Me emme myy mitä haluat, vaan mitä tarvitset!

Myymälöiden laukaisupisteiden, skannereiden ja asiantuntijoiden avulla pystymme tarjoamaan myös yksilöityjä ratkaisuja jääkiekkoilijoille kuten custom-mailoja ja -luistimia. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteet kaikilta lajin valtamerkeiltä kuten Bauer, CCM, Warrior, True, Howies ja Vaughn. Lisäksi edustamme monia muita valmistajalta. Hockey Basen ainoastaan jääkiekkoon keskittynyt valikoima kattaa ympäri vuoden kaiken tarpeellisen jääkiekon treenaamiseen ja pelaamiseen aina laukaisualustoista luistimiin. Kaikissa myymälöissämme on tarjolla Blackstone FBV -teroitus ja muotoilupalvelut sekä luistinhuolto aina niitinvaihdoista kengän muotoiluihin.

Meiltä löydät kiekkoa vuoden ympäri - Tervetuloa Jääkiekon Uuteen Aikakauteen!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
maanantai    10 - 18
tiistai    10 - 18
keskiviikko    10 - 18
torstai    10 - 18
perjantai    10 - 18
lauantai    10 - 15

Ajankohtaista