Hotelli Lapland Hotels Kuopio

Kuopion omat sarvet ovat täällä!
Lapland Hotels Kuopio on pohjoisen talven raikkaudesta ja tunturien kesästä voimaa ammentava hotelli. Kolmen kaupungin, Oulun, Tampereen ja Helsingin kautta kuljettuamme olemme vihdoin saapuneet Savon puhtaille maille ja tuoneet mukanamme Lapin rentouden ja moderniuden.

Huoneiden tunnelma on ylistys pohjoisen kotoisuudelle ja laadulle. Keskiössä on pohjoisen unenomaiset hetket, joista voi nauttia hotelliamme varten valmistetuissa ainutlaatuisissa sängyissä.

• 6 kokoustilaa
• 139 huonetta
• Lapland Hotels Shop
• Lounge Bar
• Kitchen & Bar Gallá
• Lemmikkihuoneita saatavilla
• Esteettömiä sekä allergiaystävällisiä huoneita saatavilla

Hotellin kokouskerroksen kuusi kokoustilaa kertovat pohjoisen tarinaa ryhmille ja kokoustajille. Upeiden tilojen keskellä voi istuutua valkian ääreen ja lähteä matkaan pohjoisen aavoille.

Lapin rauhaa vai mystiikkaa – sinä päätät.


Gallá Kitchen & Bar
Modernit ja luonnolliset pohjoisen maut luovat illalliselle ainutlaatuisen matkan Lapin tuntureille ja järville. Yllätysmenu on illallisen päätähti, sen luomiseen käyttetään kaikki tietotaito, minkä Lapin maat ovat opettaneet. Lounasaikaan bistrolistan tulevaisuuden klassikot ottavat etusijan ruokalistalta.

Aamuisin tarjoillaan raikkaita ja puhtaita makuja sisältävä aamiainen, jonka äärelle koko Kuopio on kutsuttu. Aamiaisella havunoksien siimeksestä löytyvät muun muassa pohjoisen kaloja, marjoja, smoothieita, kaurahelmipuuroa sekä rautukukkoa. Gallán astiasto on Tero Mäntykankaan ja Anu Pentikin yhteisen suunnittelun tuotosta.

Ravintolassa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Edullinen hintataso

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Rento ja kodikas miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT
Vastaanotto palvelee 24/7

Gallá Kitchen & Bar
Vaihtuvat aukioloajat löydät TÄÄLTÄ

Ajankohtaista