HyggeBro

HyggeBron ravintolasta löytyy runsas lounasbuffa sekä lauantaisin brunssi. Ravintola on nimensä mukaisesti Hygge, eli kotoisa paikka, jossa tarjoillaan suoraviivaista ja herkullista kotiruokaa modernilla otteella. Lounas on tarjolla arkisin klo. 10.30-15.00. Lisäksi tarjolla on viinejä ja oluita sekä muita ruokajuomia.

Ruokien makumaailma myötäilee samaa hyggeilyä, kun valikoimassa on paljon tuttuja makuja lihapullista uuniperunoihin. Ravintolan yrittäjät Antti ja Mikko korostavatkin arkilomailua, miksi pitäisi elää vain viikonloppuja varten, kun lomafiiliksen voi saada tiistainakin? 

 

HyggeBron taustaa

Kuopiolaiset veljekset, Antti ja Mikko Kärki avasivat syyskuun 2017 lopussa ravintola HyggeBron Kuopion ydinkeskustaan, kauppakeskus Aapelin toiseen kerrokseen. Antilla on pitkä tausta yrittäjänä, joista viimeiset 15 vuotta ravintola-alalta muun muassa Freda Cafe&Lunchin ja Cafe Valkean yrittäjänä.  Pitkän taustatyön päätteeksi veljekset saivat vihdoin liiketilan parhaalta paikalta, jonka suurista ikkunoista tulvii valoa ja maisemana on Kuopion tori. Mikolla on vahva osaaminen ja kokemus rakennusalalta ja Antin houkuttelemana hän hyppäsi uusiin kuvioihin ravintolan omistajaksi. Mikon käsialaa ovat ravintolan kaikki puiset rakenteet ja pinnat. Keittiön päällikkönä toimii ravintola-alan ammattilainen Kimmo, joka värvättiin mukaan kesällä veljesten huomattua, etteivät yrityksen pyörittämiseltä ehdi enää hoitaa keittiöhommia yksin. Yrittäjillä on selkeä työnjako: Mikko hoitaa juoksevat asiat ja huoltohommat ja Antti pitää huolta salin puolesta.Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

3

Monipuolinen ja laaja valikoima

3

Paikallinen helmi – The place to visit

2

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

2

Rento ja kodikas miljöö

2

Edullinen hintataso

2

Esteetön ja helposti saavutettava

2

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

AUKIOLOAJAT
maanantai    10.15 - 15.30
tiistai    10.15 - 15.30
keskiviikko    10.15 - 15.30
torstai    10.15 - 15.30
perjantai    10.15 - 15.30

Ajankohtaista