INGO, Vaatelainaamo Noppa | Korjausompelimo Tikki


INGO on Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston uudenlainen oppimisympäristö ja yhteisö, joka kokoaa saman katon alle kulttuuri- ja käsityöalan toimijoita sekä palvelee opetuksen ja oppimisen työelämälähtöisyyttä ja opiskelijoiden yrittäjyyttä. INGOssa Kauppakeskus Sektorin tiloissa toimii Korjausompelimo Tikki ja Vaatelainaamo Noppa, jotka toimivat kotimaisen käsityön ja designin parissa. INGOssa on myös vaihtuvia näyttelyitä, opiskelija tuotteiden myyntiä, sekä Ingmanedun koulutustarjontaan liittyvää infoa.

Korjausompelu Tikki on monipuolinen korjausompelimo. Hoidamme monenlaiset vaatteiden muokkaukset ja korjaukset. Toteutamme myös vetoketjunvaihtoja, lahkeiden ja helmojen lyhennykset, sekä kaikenlaiset vaatteiden korjaukset. Korjausompelimossa ompelemme myös kodintekstiilejä, kuten tyynynpäällisiä, päiväpeittoja, sekä verhoja ja valmisverhojen lyhennyksiä.

Vaatelainaamo Noppa on Kuopiossa toimiva yritys, josta voi lainata suomalaisten merkkien vaatteita ja asusteita. Valikoimastamme löytyy mm. Noukin, Papun, Vimman, Vestiariumin ja Katri Niskasen vaatteita. Ekologisuus ja tuotteiden eettisyys on meille tärkeä arvo. Vaatelainaamo Nopasta voit lainata jäsenmaksua vastaan kaksi tuotetta 1–3-viikon ajaksi. Vaatelainaamo Noppa on ennen kaikkea kollektiivinen vaatekaappi, josta me yhdessä pidämme huolta.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Noppa logo

Puijonkatu 23
70100 Kuopio

040 739 7619
noppa@ingmanedu.fi

AUKIOLOAJAT

maanantai    SULJETTU
tiistai    10 - 17
keskiviikko    10 - 18
torstai    10 - 17
perjantai 10 - 17

Ajankohtaista