Jolene

Be happy! Sing! Enjoy!

Keskellä Kuopion legendaarisen Kauppakadun tunnelmaa sijaitsee Jolene Happy Bar. Meillä pääset tulkitsemaan karaokea aamusta iltaan lavalla tai karaokekopin rauhassa kaverin kanssa. Uudessa ja hienossa, syksyllä 2020 avatussa yökerhossa päästät tanssihöyryt irti. Tanssin ja laulun lomassa kaksi baaritiskiämme ovat valmiina palvelemaan juhlakansaa. Meillä vietät aikaa myös vaihtuvan ohjelman, kuten tietovisailun parissa. Kesäisin nautit viilentävät juomat suositulla terassillamme.

Jolene on yksinhuoltaja Mari Petoselta, joka vuoroin liikuttuu ja vuoroin tanssii Voice of Finlandin mukana. Jolene on nelikymppinen Pete Siilinjärveltä jonka turbo-Golf tottelee iästään huolimatta edelleenkin käskyjä. Jolene on Mika, joka on yksin mutta ei yksinäinen vaan ystävien kanssa. Jolene on vuokratuolilla kampaaja Sari, jonka luomukset kelpaisi vaikka kuninkaallisille. Nyt kun tiedät keitä me olemme, niin tule kertomaan kuka sinä olet!


Elämä on  Jolene on   Sinä olet

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Edullinen hintataso

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Rento ja kodikas miljöö

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

AUKIOLOAJAT

maanantai    9 - 02

tiistai    9 - 02

keskiviikko    9 - 4.30

torstai    9 - 4.30

perjantai    9 - 4.30

lauantai    9 - 4.30

sunnuntai    9 - 02

Ajankohtaista