K-market Kalakukko

K-Market Kalakukko palvelee iloisesti lähialueen asukkaita, työpaikoille lounasta noutavia asiakkaita sekä Finnkinon elokuvissa kävijöitä. Meillä toimii myös täyden palvelun Posti. Nuorekas tiimimme työskentelee hyvällä sykkeellä ja ruokakaupan tilauksia voit tehdä myös Woltilla.


K-Market Kalakukon kauppias Sirpa henkilökuntineen toivottaa sinut tervetulleeksi kauppaamme aina, kun olet keskustassa. Kauppamme sijaitsee Viihdekeskus Minnan katutasossa ja saman katon alta löydät myös elokuvateatterin, ravintolan, lääkäriaseman hammaslääkäriaseman, parturin ja kuntosalin!

Meillä on hyvä valikoima paistotuotteita, luomua, naposteltavaa, välipalatuotteita, unohtamatta laadukkaita tuoretuotteita! Jos ei jotain löydy, niin hommataan eli kerro ihmeessä meille tuotetoiveesi mikäli haluat jonkun suosikkituotteen hyllyymme. Tilaamme mielellämme uusia tuotteita valikoimaamme.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
maanantai    7 - 21
tiistai    7 - 21
keskiviikko    7 - 21
torstai    7 - 21
perjantai    7 - 21
lauantai    10 - 21
sunnuntai    12 - 20

Ajankohtaista