Kahvila Kantti

Kahvila Kantti on pariisilaisen kulinaristin mummola Savossa!

Kantti tarjoaa pikkupurtavaa kahvitteluun ja arkisin raikasta lounasta. Päivittäin vaihtuva lounas koostuu keitosta ja runsaasta salaattivalikoimasta. Kantti tarjoaa myös ihanan tauon arjesta esimerkiksi hyvän juoman äärellä.

Kantissa suositaan paikallista ja yhteistyötä tehdäänkin paljon lähituottajien kanssa: Kahvia Lykke kahvitiloilta, luomu ruisleipää lähileipomolta unohtamatta herkullisia makeita vitriinissä ja raikkaita juomia lähituottajilta. 

Tuoreista raaka-aineista saadaan koottua sesongeittain vaihtuvia suosikkeja. Kantti tarjoilee aivan kaikille: lapsien oma Mammutti -jäätelöannos on saanut nimensä museon vetonaulasta, ja erityisruokavalioihin sopivia herkkuja on tarjolla päivittäin.

Kahvila Kantti on mukana “Luomua” -luomuohjelmassa. Portaittain etenevässä ohjelmassa ravintolat ja kahvilat voivat asteittain lisätä luomutuotteiden määrää, ansaita enemmän tähtiä ja välittää asiakkaille sitoutumisestaan luomuun. Kantissa, käytetään myös ekokompassia: vastuullisuutta ja kiertotalouden periaatteita vaalitaan esimerkiksi hyödyntämällä oma hävikki, kierrättämällä ja käyttämällä biohajoavia take away -pakkauksia.

Kahvila Kantissa on haluttu säilyttää paikan historiaa. Luonnon valo tulvii sisään suurista ikkunoista, jotka olivat vanhoina aikoina vapaapalokunnan entisiä kaariovia, joista palomiehet lähtivät liikkeelle hevosten vetäminä. Kahvila toimii yhteistyössä pääkirjaston ja museon kanssa, ja kahvilan tiloissa on vuokrattavissa kokoustila. Kantista tilaa kätevästi tarjoilut kokouksiin aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Rennosti aitoa ja lämminhenkistä palvelua

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

1

Rento ja kodikas miljöö

AUKIOLOAJAT

Maanantai: 10-15
Tiistai: 10-17
Keskiviikko: 10-19
Torstai: 10-17
Perjantai: 10-17
Lauantai: 10-17
Sunnuntai: 10-17

Ajankohtaista