Kahvila Kantti

Kahvila Kantti

Kahvila Kantti on pariisilaisen kulinaristin mummola Savossa!

Kantti tarjoaa pikkupurtavaa kahvitteluun ja arkisin raikasta lounasta. Suosikiksi kahvin ja luomuteen rinnalle on noussut herkullinen valkosuklaa-karpalo-korvapuusti. Päivittäin vaihtuva lounas koostuu keitosta ja runsaasta salaatista, johon valittavissa täyte kahdesta vaihtoehdosta. Kantissa suositaan paikallista ja yhteistyötä tehdäänkin paljon lähituottajien kanssa: kahvia Record Coffee Companylta Kuopion satamasta, panimoilta runsas juomavalikoima ja lihatuotteita Iisalmesta. Tuoreista raaka-aineista saadaan koottua sesongeittain vaihtuvia suosikkeja. Kantti tarjoilee aivan kaikille: lapsien oma Mammutti -jäätelöannos on saanut nimensä museon vetonaulasta, ja erityisruokavalioihin sopivia herkkuja on tarjolla päivittäin.

Kahvila Kantti on mukana “Luomua” -luomuohjelmassa. Portaittain etenevässä ohjelmassa ravintolat ja kahvilat voivat asteittain lisätä luomutuotteiden määrää, ansaita enemmän tähtiä ja välittää asiakkaille sitoutumisestaan luomuun. Kantissa, käytetään myös ekokompassia: vastuullisuutta ja kiertotalouden periaatteita vaalitaan esimerkiksi hyödyntämällä oma hävikki, kierrättämällä ja käyttämällä biohajoavia take away -pakkauksia.

Kahvila Kantissa on haluttu säilyttää paikan historiaa. Luonnon valo tulvii sisään suurista ikkunoista, jotka olivat vanhoina aikoina vapaapalokunnan entisiä kaariovia, joista palomiehet lähtivät liikkeelle hevosten vetäminä. Kahvila toimii yhteistyössä pääkirjaston ja museon kanssa, ja kahvilan tiloissa on vuokrattavissa kokoustila. Kantista tilaa kätevästi tarjoilut kokouksiin aukioloaikojen ulkopuolellakin.

AUKIOLOAJAT

Maanantai    9 - 17
Tiistai    9 - 17
Keskiviikko    9 - 19
Torstai    9 - 17
Perjantai    9 - 17
Lauantai    10 - 17
Sunnuntai    10 - 17

Ajankohtaista