Kauneushoitola Cosmis Kirsi

Cosmis Kirsi on kosmetologipalveluja tarjoava yritys Kuopion Suokadulla. Kaupungin vilinästä sisään astuessa tilat huokuvat rauhallista ja positiivista energiaa. Yrittäjä Kirsi Lindqvist on musiikinopettajasta täydellisen alanvaihdoksen tehnyt kosmetologi, joka siirsi yritystoiminnan Kuopioon vuonna 2012. Yrittäjänä hän on toiminut kuitenkin jo 17 vuoden ajan muualla Suomessa. Nykyiset toimitilat yritys sai keväällä 2017.

Cosmis Kirsi tarjoaa kaikkia kosmetologihoitoja kuten kasvohoitoja, käsihoitoja ja jalkahoitoja sekä meikkiopastusta. Hoidot kestävät tunnista kahteen ja niissä käytetään pääasiassa Exuviance-tuotteita. Edellä mainitut ovat alun perin ihotautilääkäreille suunniteltuja ja ne perustuvat solujen uudistumiseen. Lindqvist keskittyykin asiakkaan iho-ongelmien hoitoon ja paikalle tullaan usein hakemaan apua muun muassa akneen. Myöhemmin valikoimaan tuli mukaan myös kotimainen ja luonnonmukainen BTB13-sarja. Hoidoissa käytettäviä tuotteita on myös myynnissä.

Suosituimmat kasvohoidot ovat Exuviance happohoito, radiofrekvenssihoito sekä mikroneulaus.  Lindqvist kuuntelee asiakasta ja palvelee jokaista yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Entinen opettajan työ on jättänyt jälkensä yrittäjään, mikä näkyy tarkkuutena ja syventymisenä. Lisäksi Lindqvist seuraa tiiviisti alan muutoksia ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Hänen haaveenaan on jäädä pysyvästi Kuopioon ja nykyisissä toimitiloissa oma paikka löytyi heti. Asiakaskunta on vakiintunut ja paikalle tullaan ympäri Suomea. Lindqvist palvelee asiakkaita hyvin joustavasti ja yritys on auki sopimuksen mukaan. Yrittäjä toimii yksin ja nauttii omannäköisen työn tuloksista. Parasta on asiakkaan kohtaaminen ja tyytyväisen hymyn näkeminen.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Ajankohtaista