Kauppahallin Käsityö

Kauppahallin Käsityömyymälän löydät parhaiten astumalla kauppahalliin Veljmies-patsaan puoleisesta sisäänkäynnistä. Kauppahallin päädyssä on vuodesta 2007 alkaen pitänyt käsityömyymälää kuopiolainen yrittäjä Seija Niemelä.

Myymälä on täynnä monenlaisia käsitöitä. Neuleista mainittakoon pipot sekä talveksi että kesäksi, villasukat, lapaset ja pitsiliinat. Tuohitöistä löytyy mm. erikokoisia leipäkoreja, sankakoreja, rasioita, kännykkäkontteja ja käsilaukkuja, jotka sopivat erinomaisesti käytettäviksi kansallispukujen kanssa. Voiveitset, tuubinpuristimet, patavahdit, pannunaluset ja kuksat ovat suosittuja puutöitä. Myymälästä löydät siilinjärveläisen Savillan valmistamia keraamisia saunatonttuja, löylymittareita, enkeleitä sekä sydämenmuotoisia rintakoruja, magneetteja ja pyyhenipsuja.

Matkamuistoja löytyy sekä Kuopio- että Suomiaiheisia. On jääkaappimagneetteja, avaimenperiä ja t-paitoja. Postikortteja on myymälässä runsas valikoima, josta on helppo valita kortit lähetettäväksi tutuille. Suomi-aiheista kuvateosta löytyy englannin- ja saksankielisenä. Taatusti mieleenpainuvan savolaisen matkamuiston saat keraamisesta soivasta kalakukosta.

Kauppahallin Käsityömyymälästä perheen pienimmät saavat valita mieleisensä lemmikkipehmolelunsa koirien, kissojen, metsäneläinten, kalojen ja visertävien lintujen joukosta. Viemisiksi tai omaan makuuhuoneeseen löytyvät tyynyliinat, joita kuvittavat vanhat mustavalkoiset valokuvat suomalaisista maisemista ja ihmisistä. Perheen emännälle viemiseksi sopii tyynyliina, johon on painettu valokuva vanhanajan lehmisavuista sekä isännälle tyynyliina perinteisestä tukinajosta. Löytyypä myös kaksi kuvaa vanhasta Kuopiosta, joista toisessa on nähtävissä kauppatorin elämää 1900-luvun alussa.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Erinomainen hinta-laatusuhde

1

Esteetön ja helposti saavutettava

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT

maanantai    9 - 17
tiistai    9 - 17
keskiviikko    9 - 17
torstai    9 - 17
perjantai    9 - 17
lauantai    9 - 15

Ajankohtaista