Kauppapaikka Vihtori

Kauppakeskus Vihtori sijaitsee torin laidalla Kuopion ydinkeskustan paraatipaikalla. Vihtori kätkee sisälleen monipuolisen kattauksen laadukkaan arjen mahdollistajia. Voit hoitaa päivittäistavaraostokset K-Supermarket Veljmiehessä tai Tokmannilla. Optikkopalveluita on tarjolla City-Optiikka Synsamilla ja Silmäasemalla.

Nälän yllättäessä 2. kerroksen RAX Pizza Buffetista saa mahan täyteen. Lisäksi talosta löytyy meksikolaishenkinen Pancho Villa, josta löytyy burgereita, pihvejä, raikkaita salaatteja sekä paljon muuta herkullista syötävää! 


Apua löytyy myös pankki- tai suutarin palveluita tarvitseville, sillä talossa palvelee Danske Bank sekä Kuopion kenkä- ja avainapu. Fenniassa hoidat kätevästi kodin ja perheen vakuutusasiat. Ensimmäisen kerroksen Old school barber Xhoshki tarjoaa ratkaisut miesten moderneihin ja perinteisiin hiustenleikkaus- ja parran muotoiluasioihin. Maatason alle, -1 -kerrokseen aukesi syksyllä 2021 keilahalli Keilakukko.

HELPPO TULLA JA MUKAVA ASIOIDA
Kauppapaikka Vihtoriin saapuminen on helppoa myös autolla oman kattopysäköinnin sekä toripysäköinnin ansiosta. Ensimmäinen tunti on maksuton. Suurin osa palveluista sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa ja Vihtorin hissit ja liukuportaat tekevät asioinnista esteetöntä.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

Puijonkatu 19
70100 Kuopio

www.kauppakeskusvihtori.fi

AUKIOLOAJAT

maanantai    8 - 21
tiistai    8 - 21
keskiviikko    8 - 21
torstai    8 - 21
perjantai    8 - 21
lauantai    8 - 21

sunnuntai    10 - 20

Ajankohtaista