Keilahalli Keilakukko

Keilakukko tarjoaa 12 keilarataa, 8 biljardipöytää, 4 darts-taulua sekä rennon istuskelualueen, missä voi halutessaan perinteisemmin pelailla lautapelejä ja muita illanistujaisissa suosittuja seurapelejä. Kaikki viihdevaihtoehdot ovat helposti lähestyttäviä myös ensikertalaisille, siksi paikka on hyvä vaihtoehto virkistysiltoihin ja arkeen.

Keilakukko tulee tarjoamaan keilaajilleen mahdollisuuden Specto Bowling palvelun käyttöön, minkä avulla pääsee seuraamaan omasta kännykästään, kuinka pallo liikkuu. Järjestelmää käytetään tällä hetkellä Suomessa vain parissa muussa keilahallissa, sen kehittäjänä on suomalainen Angular Velocity Oy.

Specto Bowling -anturit mittaavat pallon liikettä radalla: kuinka pallo liikkuun, miten se osuu keilapakkaan sekä missä vaiheessa rataa kierre alkaa reagoida. Keilaaja näkee ohjelmasta myös, onko hän osunut sinne, minne tähtäsi ja kuinka tasaisena suoritus pysyy. Tästä uudesta ohjelmasta on lisäiloa myös satunnaiselle keilaajalle, mutta erityisesti niille, jotka harrastavat keilailua määrätietoisesti.

Keilakukko tarjoaa palveluita siis niin viihdeasiakkaille kuin pitkäjänteisille harrastajille. Specto Bowling omalta osaltaan tulee vaikuttamaan myös siihen, että viihdekeilaajat innostuvat aktiviteetista enemmän ja kenties löytävät uuden harrastuksenkin.

Yksityistilaisuuksia varten Keilakukkoon avautuu lokakuun lopussa VIP-kokouskabinetti sekä saunatilat, jotta he pystyvät myös tulevaisuudessa tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaisen paketin seurueille. Eli pikkujoulukaudelle 2021 voi varauksia jo tehdä. Kahvila- ja anniskelupalvelut tulevat olemaan kiinteä osa toimintaa. Tilaan ei tule omaa keittiötä, mutta yhteistyötä tehdään ruokaravintoloiden kanssa, jotta tilausruokailu ja pop up -keittiöt tulevat täydentämään kokonaisuutta.

Kuopion Keilahalli toimi vuodesta 1974 entisellä paikallaan ja sai ansiokkaasti legendaarisen maineen. Vuonna 2018 keilahalli koki yrittäjien vaihdoksen, kun nuoret yrittäjät Joonas Jehkinen, Ville Laakkonen sekä Tommi Poutiainen siirtyivät hallin yrittäjiksi. Jo tällöin heillä oli tiedossa, että hallin vuokrasopimus päättyy noin parin vuoden päästä, kun alueella alkaa iso rakennusprojekti.

Nuori yrittäjäkolmikko oli jo yrittäjiksi ryhtyessään päättänyt, että he ylläpitävät toimintaa vanhoissa tiloissa siihen saakka kuin se on mahdollista, mutta tulevaisuuden näkymät olivat kokoajan selkeät – uusi halli tulee olemaan Kuopion ytimessä ja tarjoamaan palveluita niin rentoa viihdykettä kaipaaville kuin ammattitason harjoittelua toteuttaville kävijöille. Nyt tämä visio on toteutunut.


Valokuvat: Mika Antikainen

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Ripeää palvelua - mutta liikaa hosumatta

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Elämyksellinen ja uniikki miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

1

Rento ja kodikas miljöö

AUKIOLOAJAT

maanantai   10 - 21
tiistai   10 - 21
keskiviikko   10 - 21
torstai   10 - 22
perjantai   10 - 24 
lauantai   12 - 24 
sunnuntai   12 - 20

IKÄRAJA
perjantaina ja lauantaina klo 18 eteenpäin K18

Ajankohtaista