Kirjakauppa Rosebud

Kauppahallin lukuisista liikkeistä löytyy jokaiselle jotakin, myös kirjoista pitäville.

Osuuskunta Sataman Tarmo pyörittää kauppahallissa maaliskuussa 2014 avattua Kirjakauppa Rosebudia. Osuuskunta Sataman Tarmon on perustanut kulttuurin ja kirjojen ystävät, jotka halusivat yhdistää kirjakauppatoiminnan sekä kulttuuritapahtumat. Kaiken kaikkiaan Rosebud kirjakauppoja on Suomessa kuusi kappaletta, joista viisi sijaitsee Helsingissä.

Kuopiossa keskeisellä paikalla toimiva liike onkin siitä harvinainen, että se on ainoa Rosebud Helsingin ulkopuolella. Rosebudin kirjavalikoimaan kuuluu erityisesti pienkustantamoiden julkaisuja sekä muutamien tunnetumpien kustantamoiden, kuten Keltaisen kirjaston teoksia. Kirjakaupan hyllyjen kätköistä löytyy lukuaarteita niin nuorelle kuin vanhemmallekin asiakaskunnalle.

Laaja valikoima sisältää kirjoja lasten kirjoista kevyisiin romaaneihin sekä historian ja filosofian teoksiin. Kirjavalikoimissa korostuu paikallisuus, klassikot ja luetuimmat uutuudet, jotka kiinnostavatkin suurinta osaa Kuopiolaisia lukutoukkia. Pokkareita ja kovakantisia on saatavilla niin uusina kuin käytettyinä. Kirjakaupan kulttuuritoimintaan lukeutuu Rosebudissa järjestettävät kirjailijavierailut, kirjan julkaisutilaisuudet sekä näyttelyt.

Kirjakauppa Rosebudissa on myytävänä kirjojen lisäksi elokuvia sekä omatuotantona valmistettuja magneetteja, kortteja ja kasseja. Kirjakauppa Rosebudista on mahdollista tilata esimerkiksi englanninkielisiä julkaisuja ulkomailta. Ulkomailta tilaamisen lisäksi Rosebudin tuotantoa voidaan hakea kirjakaupan varastosta, mikäli haluttua teosta ei sattumoisin löydykään myymälästä.

Kirjakauppa Rosebudilla kesä on vilkasta aikaa. Ihmiset hakevat lukemista lomilleen ja turistit kiertelevät kaupungin liikkeitä erikoisuuksia etsien. Mikä olisikaan parempaa lomatekemistä kuin käydä ostamassa hyvä kirja mökkireissulle ja uppoutua siihen kiireettömyyden keskellä. Rosebudista saa myös mainiot lahjaideat niin jouluksi kuin myös merkkipäivien kunniaksi.

Lukeminen on parasta sielunhoitoa!

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

1

Erityisen asiantuntevaa ja erikoistoiveet ratkaisevaa palvelua

1

Monipuolinen ja laaja valikoima

1

Korkealaatuiset tuotteet

1

Tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö

1

Paikallinen helmi – The place to visit

AUKIOLOAJAT
maanantai    9 - 17
tiistai    9 - 17
keskiviikko    9 - 17
torstai    9 - 17
perjantai    9 - 18
lauantai    9 - 16

Ajankohtaista