Kone-Minna

Kone-Minna on vuonna 1998 perustettu ompelukoneiden sekä teollisuusompelukoneiden parissa toimiva yritys. Kuninkaankadulle muuttaneen liikkeen valikoimasta löytyvät sekä uudet että käytetyt ompelukoneet aloittelijoille sekä ammattilaisille ja tilatun ompelukoneen toimitus kotiovelle hoituu ilman lisäkuluja. Liikkeen edustamiin merkkeihin kuuluvat laadukkaat ja tunnetut ompelukonemerkit, kuten Bernina ja Bernette, Elna ja Evaja Brother. Kone-Minnassa käy asioimassa ompeluharrastajia jopa 9-vuotiaista 85-vuotiaisiin, ja täältä löytyykin sopiva ompelukone jokaiselle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Ompelukoneiden huolto sujuu vuosikymmenten ammattitaidolla ja kokemuksella ja yrityksen palveluihin kuuluu myös ompelukoneen käyttökoulutus. Kone-Minnasta löydät myös ompelutarvikkeet, kuten neulat, langat ja sakset, eli kaiken mitä ompeluun tarvitset.

Brodeeraaminen kuuluu Kone-Minnan palveluihin, ja se on näyttävä ja tyylikäs tapa merkitä yrityksen logo tekstiileihin.
Värivaihtoehtoja on satoja ja laajasta fontti- ja kuviovalikoimasta saadaan luotua asiakkaan tarpeisiin sopivat brodeeraukset.

Oikealla valinnalla varmistat, että saat vastinetta rahoillesi, saat käyttötarpeisiisi juuri soveltuvan ompelukoneen ja että huolto on varmistettu.
 

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
maanantai    10 - 17
tiistai    10 - 17
keskiviikko    10 - 17
torstai    10 - 17
perjantai    10 - 17
lauantai    10 - 14

Ajankohtaista