Kukka-Hanski

Kauppahallin kukkakauppiaana toimiva Hannu Sutinen perusti Kukka-Hanskin vuonna 1988. Lähes 30 vuotta toimineessa kukkakaupassa valmistuvat käden käänteessä upeat ja näyttävät kukkien sidonnat hyvä laatuisista leikkokukista.

Kukka-Hanskin kukat tulevat niin kotimaasta kuin ulkomailta. Kesäkukat, kuten kehäkukat, leijonankidat ja ruiskukat ovat lähiympäristön pienviljelijöiltä. Laadukkaat ja suurikukkaiset ruusut tulevat kauempaa, Kolumbiasta saakka. Kukka-Hanskin monenkirjavan leikkokukkavalikoiman lisäksi kauppahallista on saatavilla sisäkukat ja viherkasvit.

Kukkakauppa palvelee asiakasta kaikissa elämän pienissä ja suurissa hetkissä. Oli kyseessä sitten häät, ristiäiset, hautajaiset taikka rakkaudentunnustus, Kukka-Hanskilta löytyy kukat joka tilanteeseen. Kukka-Hanski tarjoaa asiakkailleen myös ripeää kukkien kotiinkuljetuspalvelua.

Rakkaudella Kuopiosta, meiltä sinulle

Olemme sitoutuneet toiminnassamme Savolaisen palvelun teeseihin. Anna oma arviosi – missä asioissa me olemme sinun mielestäsi onnistuneet. Kiitos avustasi!

AUKIOLOAJAT
maanantai    8 - 17
tiistai    8 - 17
keskiviikko    8 - 17
torstai    8 - 17
perjantai    8 - 18
lauantai    8 - 16

Ajankohtaista